Mustela

Mustela

ABONE OL
28 Ocak 2021 17:56
Mustela
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Anne ve bebekler için üretilen Mustela bakım ürünleri, anında sipariş sisteminden hemen sipariş edilebilir. Satın almak istediğiniz ürünü sepete ekleyerek, aşamaları tek tek tamamlamanız yeterlidir. Kısa süre içinde kargoya verilerek istenen adrese teslimatı yapılacaktır.

Mustela Ürünleri

Peki, Mustela ürünleri nelerdir? İlk olarak saç ve vücut şampuanı, saç sorunlarına özel olan şampuanlar, bebeklere özel olan şampuanları inceleyebilirsiniz. Temizleme ürünü olarak içeriği belirlenen olan şampuanlar derinlemesine temizliğe yardımcı olur. Ayrıca masaj yağları, nemlendirici vücut losyonu, kuru ciltlere özel nemlendiriciler, pişik kremleri, vücut losyonu gibi ürünler de yer almaktadır.

Mustela Bebek Bakım Çantası Seti

Ürünler arasında bebek bakım çantası seti yer almaktadır. Yeni doğanlar ve doğumdan itibaren tüm bebekler için kullanıma uygundur. Sabun içermemektedir ve saçları – vücudu nazikçe temizler. pH nötr yapısı vardır. Suyun kurutucu etkisini azaltır. Hipoalerjenik olarak üretilerek alerjik reaksiyonların minimuma indirilmesini sağlamıştır.

İçeriğinde masaj yağı, vücut kremi, vitamin kremi ve şampuan bulunmaktadır.

Mustela Pişik Kremi

Doğumdan itibaren kullanıma uygundur. Hipoalerjenik formüllüdür ve alerjiye büyük ölçüde karşıttır. Tahriş ve kızarıklığa neden olan faktörleri gidermeye yardımcı olur. Günlük kullanımlar için uygundur. Ürünleri sipariş etmek için adet belirtip hemen alabilirsiniz. Ürün 50 ml olarak satıştadır. Mustela ürünlerini sipariş ederek önerilen kullanım şeklinde kullanabilirsiniz. Anında sipariş edeceğiniz ürünler en kısa süre içinde teslim edilir.

Siz de tüm mustela ürünleri için https://www.welldermo.com/mustela adresini ziyaret etmeli ve ürünleri incelemelisiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.