Süt Yeminin İçeriği ve Kalitesi

Süt Yeminin İçeriği ve Kalitesi

ABONE OL
4 Şubat 2021 11:23
Süt Yeminin İçeriği ve Kalitesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süt yemi, büyükbaş hayvancılıkta uygun fiyatlı olmasının yanı sıra içeriğinde protein, mineral ve vitamin içerirler. Yüksek oranda mısır silajı ile hayvanların beslenmesi sağlandığı zaman, süt yemi ile de desteklenir. Her zaman ikisinin bir olarak kullanımı öngörülür. Her zaman içerik kalitesiyle hayvanlar için en çok tercih edilen yem çeşididir.

Hayvanların ilk doğduğu andan itibaren kullanılacak olan yemler farklılık gösterir. Her ay için büyümeye başlayan yavrular için bazen konsantre olarak yem karıştırmak gerekir. Mısır silajı ile birlikte süt yemi karıştırılarak da verilebilir. Hem zengin içeriği ile hem de kaliteli ürünleri ile her zaman mısır silajı firması en çok tercih edilen firmalar arasındadır.

Süt Yemleri Ne Zaman Kullanılması Gerekir?

Süt yemi nedir diye sorulduğunda, yeni doğmuş ya da çok iyi süt verimine sahip olan ineklerde her zaman yüksek kalite içeren besinlerdir. Beklentileri en iyi şekilde karşılayan mısır silajı firması, kaliteli ve yüksek proteinli oluşu ile her zaman alıcıların tercih ettiği ürünler arasındadır.

Süt inekleri ve besi sığırları için oldukça önemli olan süt yemi ile birlikte yeni doğmuş ineklerde iyi bir şekilde sağlanmış Rumen (işkembe) sağlığı için de konsantre yemin içerisine kaba yem de karıştırılarak rasyon sağlanmış olunur. Merak edilen ürünler için, mısır silajı sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.