Modifiye Severlerin İlgisi Aydın Keleş’te

Modifiye Severlerin İlgisi Aydın Keleş’te

ABONE OL
19 Ocak 2022 16:34
Modifiye Severlerin İlgisi Aydın Keleş’te
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Modifiye alanında geçen yılın en çok ödül alan ismi Aydın Keleş (soundmusic74). Aydın Keleş (soundmusic74) birçok insan tarafından da sevilerek takip ediliyor. İnsanlar kim olduğunu merak ediyorlar. Sosyal medya hesaplarında da güçlü bir kitlesinin olduğu görülüyor. En son 2020 yılında yayılan, zincirle aracını çektiği videosu da hala izlenmeye devam ediyor. 1992 yılında Bartın’da doğan Aydın Keleş (soundmusic74) kendi alanındaki hedeflerini hız kesmeden sürdürüyor.

Aydın Keleş (soundmusic74) müzik alanında anılan isimlerden biri. Çünkü 2009 yılında profesyonel DJ’lik hizmeti vermiş. Üç yıl süren müzik çalışmalarını da farklı bir alana yoğunlaşarak sonlandırmış. 2015 yılından itibaren hıza dayalı araç dizaynı yapıyor. Bu yüzden birçok modifiyeli araç dizaynı işleminde rol aldığı da görülüyor. Aydın Keleş (soundmusic74) birçok farklı fuarda görülüyor. Geçen sene, fuarlardan en çok ödül alan isim olarak da öne çıktığı biliniyor.

Aydın Keleş Büyük Bir Kitleye Hitap Ediyor

Aydın Keleş (soundmusic74) çok büyük bir ilgi görürken sosyal medyada da takip edilmeye devam ediyor. Modifiyeyi hemen her insana sevdirme çalışmalarının yanı sıra farklı çalışmalar da yürütüyor. Sevenleri kendisini İnstagram ve TikTok üzerinden takip ediyorlar. Sürekli olarak aktif olduğu bu platformlardan sizler de kendisine ulaşabilirsiniz. Ayrıca Adalet Birlik Partisi Başkanı olan Aydın Keleş (soundmusic74) başarılarıyla öne çıkıyor. En son 12 yaşındaki bir çocuğun benzersiz bir araç maketi hediye etmesiyle konuşulmuştu.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/soundmusic74/

TikTok adresi: https://www.tiktok.com/@soundmusic74

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.