Miami’de Fantastik Avlar Suat Yiğit ile Renklendi

Miami’de Fantastik Avlar Suat Yiğit ile Renklendi

ABONE OL
22 Şubat 2022 17:08
Miami’de Fantastik Avlar Suat Yiğit ile Renklendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun süredir tutmuş olduğu balıklarla gündeme gelen Suat Yiğit, Miami deneyiminde de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Suat Yiğit küçük yaşlarından itibaren kendini balık tutmaya ve deniz avına çıkmaya adamış biridir. Belli bir dönem tuttuğu balıklarla dahi kendi harçlığını çıkarmıştır. Bu bağlamda Suat Yiğit şimdiye kadar balık avında oldukça keyifli ve zorlu maceralara tanıklık etmiştir. Bazı tekne ve av maceralarını da Youtube kanalı üzerinden takipçileriyle paylaşmaktadır. Bunun yanı sıra Miami’de gerçekleştirdiği avlarda oldukça fantastik görüntülere imzasını atmıştır.

Büyük balıklar ve deniz canlıların avlanmasında Suat Yiğit oldukça ilgili biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Hayatını tamamen balık tutmaya adamış biri olarak her geçen gün tecrübelerine tecrübe katmaktadır. Ekibiyle birlikte katılım gösterdiği balık avı maceralarında birçok ödülün de sahibi olmuştur. Miami’de gittiği balık avı maceralarında fantastik görüntülerin ortaya çıkmasını sağlamıştır. Aynı zamanda yakalamış olduğu balıklarla da çekindiği görsellerle ilgi odayı olmuştur.

Suat Yiğit sadece Miami’de değil Türkiye genelindeki tüm deniz kıyılarına demir atmış bir balıkçıdır. Her zaman daha büyüğünü ve ilginç olanı ortaya çıkarabilmek için çalışmıştır. Denize ve balıklara olan merakı da bu bağlamda her zaman büyümeyi sürdürmektedir. En başarılı maceracı iş adamı ödülüne dahi 2021 yılında hak görülmüştür. Bu bağlamda Suat Yiğit tüm kariyerinde ve maceralarında yükselmeye devam etmektedir.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/suatyigittt/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.