HAREMLIQUE ISTANBUL MIAMI’DE İKİNCİ MAĞAZASINI AÇTI

HAREMLIQUE ISTANBUL MIAMI’DE İKİNCİ MAĞAZASINI AÇTI

Zarif tasarımlar ve kaliteli malzemeleri özenli bir işçilikle bir araya getiren Haremlique Istanbul, Miami’deki ikinci mağazasını açarak, yurt dışındaki satış noktalarına bir yenisini daha ekledi.

ABONE OL
26 Mayıs 2022 16:31
HAREMLIQUE ISTANBUL MIAMI’DE İKİNCİ MAĞAZASINI AÇTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın dört bir yanında evlere nevresim ve ev tekstilini dağıtma misyonuna sahip Haremlique Istanbul, bu misyonu kapsamında yurt içinde ve yurt dışında büyümeye devam ediyor. Yurt içinde Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da ve İzmirde İstinyePark Alışveriş Merkezinde iki mağaza açan Haremlique Istanbul, son olarak da Miamideki Bal Harbour Shops alışveriş merkezinde yeni mağazasının kapılarını ziyaretçilere açtı.

 

Markanın kurucusu ve CEOsu Caroline N. Koç, Haremlique Istanbulun hem yurt içinde hem de yurt dışında emin adımlarla büyüdüğünü vurgulayarak, şunları söyledi: Haremlique Istanbulun istikrarlı büyümesinin arkasında hem ürünlerimizde hem de hizmetlerimizde kaliteye verdiğimiz önem yatıyor. Bu anlayıştan taviz vermeyerek ürünlerimizi daha fazla tüketiciyle buluşturmayı hedefliyor, Türkiyede başlayan marka yolculuğumuzu yurt dışında da devam ettiriyoruz. Yerel üretim yapan bir marka olarak, ülkemizin bu alandaki gücünü kendi tasarımlarımızla bir araya getirip dünyaya tanıtıyoruz. Amerika pazarına dünyanın en lüks çok katlı mağazalarından biri olan Bergdrof Goodmanda yer alarak girmiştik. Ardından ise Miamide Four Seasons at the Surfsideda ilk mağazamızı açtık. Rekabetin oldukça güçlü ve zorlu olduğu bu pazarda ikinci mağazamızı Miamideki Bal Harbour Shops alışveriş merkezinde açmanın gururunu yaşıyoruz. Haremlique Istanbul olarak önümüzdeki dönem satış noktalarımızı istikrarlı bir şekilde artırarak, bu gururumuzu daha da pekiştirmeyi amaçlıyoruz.”

 

Bal Harbour Shops içinde açılan mağaza, ev tekstili ürünleri ile Haremlique à la mer plaj giyim markasının ürünleri ve Haremlique Istanbul ev aksesuarları ve hediyelik ürünler arasından özel bir seçkiyi barındırıyor.

 

Miaminin lüks resortlarına ve etkileyici plajlarına ev sahipliği yapan yerleşim merkezi Bal Harbourda bulunan açık hava alışveriş merkezi Bal Harbour Shops, bünyesinde lüks markaları barındırmasının yanı sıra dünyanın en yüksek hasılat yapılan alışveriş merkezlerinden biri olarak gösteriliyor. Bugüne kadar Four Seasons at the Surfside Miami mağazasıyla beğeni toplayan ve kendine müşteri sadakati sağlayan marka, şimdi de yeni müşterileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.