Avrupa’nın 5 büyük liginin transfer döneminin kapanmasıyla 20 yıldız futbolcu boşa çıktı
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Avrupa’nın 5 büyük liginin transfer döneminin kapanmasıyla 20 yıldız futbolcu boşa çıktı

Avrupa’nın 5 büyük liginin transfer döneminin kapanmasıyla 20 yıldız futbolcu boşa çıktı

ABONE OL
1 Eylül 2021 22:46
Avrupa’nın 5 büyük liginin transfer döneminin kapanmasıyla 20 yıldız futbolcu boşa çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrupa’nın 5 büyük liginde transfer dönemi resmen kapandı. Lionel Messi’nin PSG’ye, Cristiano Ronaldo’nun da Manchester United’a imza atması bu seneki transfer dönemini unutulmaz kıldı. Avrupa’da birçok yıldız da takımıyla olan sözleşmelerini feshederek boşa düştü.

BOŞTA OLAN YILDIZ FUTBOLCULAR DİKKAT ÇEKİYOR

Avrupa’da transfer döneminin kapanmasının ardından takımlarıyla sözleşmelerini fesheden futbolcuların yolunun Türkiye’den geçmesi muhtemel. Henüz hiçbir takımla sözleşme imzalamayan Serge Aurier, David Luiz ve Mustafi gibi yıldızların yer altığı listede Süper Lig devlerinin eksik gördüğü mevkilere takviye yapabileceği futbolcular yer alıyor.

İşte boşta olan futbolcular ve forma giydikleri son kulüpler şöyle:

Tottenham: Serge AurierTorino: Nicolas N’KoulouArsenal: David LuizFiorentina: Franck Ribery Valencia: Elıaquim Mangala Roma: Javier PastoreLazio: Mateo MusacchioAl Ittihad: Wilfred BonyVancouver: Ali AdnanCagliari: Kwadwo AsamoahHuddersfield: Oumar Niasse Dinamo Moskova: Roman NeustadterAl-Hilal: Sebastian GiovincoRennes: Clement GrenierSampdoria: Gaston Ramirez Celtic: Oliver NtchamMonaco: Youssef Ait Bennasser Real Betis: Sideni Bournemouth: Jack Wilshere Bordeaux: Hatem Ben Arfa

Avrupa'nın 5 büyük liginin transfer döneminin kapanmasıyla 20 yıldız futbolcu boşa çıktı



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.