Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un, Tatbikatta Kızıyla Güney Kore’yi İzledi
  • Mizrak Haber
  • Dünya
  • Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un, Tatbikatta Kızıyla Güney Kore’yi İzledi

Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un, Tatbikatta Kızıyla Güney Kore’yi İzledi

ABONE OL
16 Mart 2024 12:04
Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un, Tatbikatta Kızıyla Güney Kore’yi İzledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong Un, Güney Kore Tatbikatına Katıldı

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, Güney Kore ve ABD’nin ortak tatbikatına karşı sık sık cephe hattını ziyaret ediyor. Son olarak katıldığı tatbikatta, kızıyla birlikte Güney Kore’nin mevzilerini izledi.

Kim, Sınırda Sızma Operasyonu Tatbikatını İzledi

Dün sınırda gerçekleştirilen tatbikatta, Kim Jong Un, askerlerin eğitimini yakından takip etti ve ordu yetkilileriyle bir araya geldi. Kuzey Kore lideri, son dönemde katıldığı dördüncü askeri tatbikatta kızıyla beraber askerlerle fotoğraf çektirdi.

Kim’in Kızı Dürbünle Düşman Mevzilerine Baktı

Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong Un’un kızının, düşman mevzilerine dürbünle baktığı fotoğraflar, Devlet haber ajansı KCNA tarafından yayınlandı. Kim, son zamanlarda sık sık füze denemeleri yaparak ABD ve Güney Kore’ye meydan okuyor.

Kim, Putin’in Hediye Ettiği Lüks Araçla Gündeme Geldi

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, ilk kez Rusya lideri Vladimir Putin’in hediye ettiği lüks Aurus limuziniyle kamuoyu karşısına çıktı. Kim’in kız kardeşi Kim Yo Jong, liderin bu aracı kullanmasının Rusya ile ilişkileri güçlendiren bir işaret olduğunu belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.