BBP Genel Başkanı Destici: “Artık bu ülkede darbelere geçit yok”
  • Mizrak Haber
  • Siyaset
  • BBP Genel Başkanı Destici: “Artık bu ülkede darbelere geçit yok”

BBP Genel Başkanı Destici: “Artık bu ülkede darbelere geçit yok”

ABONE OL
2 Mayıs 2020 01:29
BBP Genel Başkanı Destici: “Artık bu ülkede darbelere geçit yok”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun darbe iması içeren sözlerine yönelik tepkiler devam ediyor. “Bu da önümüzdeki süreçte bir erken seçim ya da başka bir şeyi getirebilir.” sözlerine yönelik darbeyi çağrıştıran ifadelere, Büyük Birlik Partisi’nden tepki geldi.

BBP Genel Başkanı Destici, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun katıldığı bir canlı yayındaki sözlerine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

“ARTIK BU ÜLKEDE DARBELERE GEÇİT YOK”
Kaftancıoğlu’nun sözlerine sert tepki gösteren Destici, “İktidar öyle ya da böyle değişecek’ diyen zihniyeti milli iradeye yönelen her saldırıda darbecilerin yanında gördük. Bu zihniyete bazen mitinglerde orduyu göreve çağırırken, bazen de ‘laiklik elden gidiyor’ sloganıyla millet iradesini vesayet altına almak isterken rastladık. Bazı kurumlara sızıp, bu kuruluşları her ihtilafta, her zor dönemde sokağa, devleti ve milleti darbelerin karanlığına sürüklemeye çalışan sözde demokrasi havarileri bilsinler ki 15 Temmuz bir milat. Artık bu ülkede darbelere geçit yok. Hakimiyet Allah’ın, irade milletindir” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.