Zetagi Akü Şarj Sistemleri

 Zetagi Akü Şarj Sistemleri

ABONE OL
18 Aralık 2020 10:17
 Zetagi Akü Şarj Sistemleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Zetagi akü şarj sistemleri teknelerde ve gemilerin sahip olduğu aküyü şarj etmek ve daha uzun süre kullanım imkânı sağlayan cihazlardır. Gemi ve yatlarda   tıpkı kara yolu taşıtları gibi yakıt ve akü sistemi ile çalışmaktadır.  Bunu için gerekli olan akülerin elektrik enerjisini doldurmak için özel yapıda dayanıklı bir akü şarj cihazları geliştirilmiştir. Kolay kurlumu imkanına sahi olan gemi akü şarj sistemleri gemi akünüzü ihtiyaç duyduğu elektrik enerjisi en kısa sürede aküye depolar.

 Zetagi akü şarj sistemleri

 Zetagi akü şarj sistemleri gemi ve tekne akülerinizin ihtiyaç duyduğu elektrik enerjisini güvenli hızlı bir şekilde şarj ederek üstü düzey performans verip, elektrik enerjisini daha uzun süre dayanıklı tutacaktır.  Zetagi akü şarj sistemleri genel olarak iki işlevi yerine getirebilecek kapasiteye sahiptir. Bunlardan bir tanesi gemi tekne ya da yat akülerin güvenli hızlı ve tam bir şekilde şarj etmek ikincisi ise a tekne için en önemli bir güç kaynağıdır. Gemi akü elektriğin 12 ya da 24 volt gerilimine dönüşümünü sağlar.  Ayrıca tamamen bitmiş aküleri bile en kıs sürede tamamen doldurur. Farklı boyutlarda ve kapasitelerde olan bu şarj sistemleri uzun ömürlü kaliteli ve kullanışlı bir yapıya sahiptir. Ağırlık olarak çok hafif olduğundan dolayı taşıması da oldukça kolaydır. Dünya lideri olan zategi akü şarj sistemleri ve gemi elektriği ekipmanlarının indigo Marin firmasından temiz edebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.