Yüce’den kahraman itfaiye erlerine teşekkür

Yüce’den kahraman itfaiye erlerine teşekkür

ABONE OL
7 Temmuz 2020 13:04
Yüce’den kahraman itfaiye erlerine teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hendek’te yaşanan elim olay sırasında canlarını hiçe sayarak yangını söndürmeye çalışan itfaiye erlerini ziyaret eden Başkan Ekrem Yüce, “Şehir olarak çok zor günler geçirdik. Yaşanan üzücü hadisenin ilk duyulduğu anda hızla bölgeye intikal ederek özverili bir şekilde yangına müdahalede bulundunuz. Görev bilincinizin yanı sıra insani sorumlulukla yaralılarımızı sağlıklı bir şekilde yangından kurtarılmasına destek oldunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Hendek’te gerçekleşen patlama sonrasında kahramanca alanda çalışan itfaiye erlerini ziyaret etti. Canlarını hiçe sayarak yangını söndürmek için mücadele eden, özveri ve fedakârlıkla görev yapan itfaiye erlerine teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, yaşanan olayda yaralanan itfaiye eri Murat Akbaş’a geçmiş olsun temennisinde bulunarak şifa diledi. Başkan Yüce’ye Genel Sekreter Yardımcısı Ziya Cevherli ve İtfaiye Daire Başkanı Ayhan Orhan Arancı eşlik etti.

 

İnsani sorumluluk

İtfaiye teşkilatının kahraman çalışanlarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Şehir olarak çok zor günler geçirdik. Yaşanan üzücü hadisenin ilk duyulduğu anda hızla bölgeye intikal ederek özverili bir şekilde yangına müdahalede bulundunuz. Görev bilincinizin yanı sıra insani sorumlulukla yaralılarımızı sağlıklı bir şekilde yangından kurtarılmasına destek oldunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Teşkilatımızın gücü artacak

Başkan Ekrem Yüce, “İtfaiye teşkilatımızın olası afetlere karşı hazırlıklı olması etkin müdahale gücümüzü de arttırıyor. İnşallah teşkilatımızın gücünü daha da arttıracak, gereken adımları kararlılıkla atacağız. Bu olay sırasında bir arkadaşımız da yaralandı. Geçmiş olsun dileklerimiz iletiyor, kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Başarılarınız daim olsun. Rabbim bir daha böyle acı olaylar yaşatmasın. Sağlıcakla kalın” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.