Yer: İstanbul! Bisikletinin lastiği patladığında gördüğüne inanamadı
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Yer: İstanbul! Bisikletinin lastiği patladığında gördüğüne inanamadı

Yer: İstanbul! Bisikletinin lastiği patladığında gördüğüne inanamadı

ABONE OL
12 Kasım 2020 15:01
Yer: İstanbul! Bisikletinin lastiği patladığında gördüğüne inanamadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay geçtiğimiz günlerde Ümraniye’de meydana geldi. Bisikletiyle eve giderken lastiği patlayan Ahmet Kanan hemen bisikletini kenara çekti. Çivi veya delici bir cismin lastiğe girdiğini düşünen Kanan, lastiği patlatanın mermi olduğunu görünce şaşkına döndü. İlk şoku atlatan kanan bisikleti bir arkadaşının otomobiline koyarak eve götürdü.

47be750acd4c6207453b0387edf2e9c3

‘PATLAYIP KALÇAMDAN VURULABİLİRDİM’

Olayın olduğu günü anlatan Kanan “Ben günlük rutin sürüşümü yapıyordum. Şehirler arası da bisiklet kullanıyoruz ve bu benim ulaşım aracım aktivitem. Rutin sürüşümü bitirdikten sonra eve gelirken, lastiğin patladığını fark ettim. Normalde yavaş inmesi lazımdı bir anda lastiğin havası indi. Bir de baktım çivi filan beklersiniz ama patlamamış mermi çıktı. Çok ucuz yırttığımı düşünüyorum. Böyle bir olayın başıma gelmesi çok korkutucu. Niye mermiler sokaklarda geziyor. Tekerlek döndüğünde ufak bir taş gelse üzerine patlayabilir kalçamdan vurulabilirdim, başka bi uzvuma denk gelebilirdi ama bisikleti seviyorum, vazgeçmiyorum bizim içim önemli bir taşıt. Böyle şeylerin başımıza gelmemesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.