Yarıyıl Tatilinin En Lezzetli Aktivitesi: Kahve Dünyası Çikolata Atölyesi
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Yarıyıl Tatilinin En Lezzetli Aktivitesi: Kahve Dünyası Çikolata Atölyesi

Yarıyıl Tatilinin En Lezzetli Aktivitesi: Kahve Dünyası Çikolata Atölyesi

ABONE OL
25 Ocak 2023 10:18
Yarıyıl Tatilinin En Lezzetli Aktivitesi: Kahve Dünyası Çikolata Atölyesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çocuklar yarıyıl tatilinin tadını Kahve Dünyası Fabrika Veliefendi’de düzenlenen çikolata atölyelerinde çıkarıyor. 4-10 yaş grubuna özel olarak düzenlenen çikolata atölyelerinde çocuklar, kakao çekirdeğinin çikolataya dönüşme yolculuğuyla ilgili şeflerden bilgiler edinirken, kendi çikolatalarını hazırlama fırsatını da yakalıyor.

Kahve Dünyası Çikolata Atölyeleri yarıyıl tatilinde çocuklarını keyifli ve öğretici aktivitelere yönlendirmek isteyen ebeveynlerin uğrak noktası oluyor. Çikolata Atölyesi’nde çocuklar, Kahve Dünyası’nın usta çikolata şeflerinden çikolatanın hikayesini öğrenirken, kendi elleriyle çeşit çeşit çikolatalar hazırlama şansını yakalıyor. Atölye sonunda ise evlerine günün anısına özel sertifikalar ve hazırladıkları çikolatalarla dönüyor.

4-6 yaş grubu çocukların ebeveynleriyle, 7 yaş ve üzeri çocukların ise tek başına katılabildiği atölyelerde küçükler keyifli vakit geçirirken bir yandan da el becerilerini geliştirmeye katkıda bulunuyor. Veliefendi Fabrika’da düzenlenen çocuklara özel Çikolata Atölyesi 45 dakika sürüyor. Katılım ücreti ise 195 TL.

Ayrıntılı bilgi için 

Veliefendi Fabrika

Kartaltepe Mah. Aksu Cad. No:3

Zeytinburnu / İstanbul

Tel: 0212 543 16 53

Kahve Dünyası Hakkında 

Yarım asırdır kahve – kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açtı. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası günümüz itibarıyla Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciridir. Yurt içinde 200’ü aşkın mağaza olmak üzere 600’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 14 mağazası bulunan Kahve Dünyası, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet vermektedir. Tüm mağazalarının işletmesini üstlenerek kalitesini garanti altına alan Kahve Dünyası aynı zamanda, kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan bini aşkın lezzetini Türkiye’de benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışıyla misafirlerine sunmaktadır. “Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren Kahve Dünyası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiği budunyahepimizin.org isminde bir platformu bulunmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.