Üsküdar Altunizade’de Klasik Araba Filosu!

Üsküdar Altunizade’de Klasik Araba Filosu!

ABONE OL
21 Mayıs 2021 18:29
Üsküdar Altunizade’de Klasik Araba Filosu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Üsküdar’da 12 bin metrekarelik Klasik araba filosu kuran, Yusuf Karakaya görenleri şaşırttı. İçerisinde yüzlerce farklı renkte araç bulunan bu oto galeri, Erzurumlu hemşerilerini böyle popüler bir sektörde iş yaptığı için de ayrı gururlandırdı. Milyonlarca değere sahip bu satılık klasik otomobiller, Karakaya Global adı altında vatandaşlara satışı yapılmaya devam edilmektedir

Büyük bir otoparkı andıran bu oto galeride kiralık klasik otomobil arayan kişilere de yardımcı olunmaktadır. Garajının içerisinde Renault, Land Rover, Alfa Romeo, Lincoln, Ford, Volkswagen, Jaguar, Honda, Chevrolet ve Mercedes gibi araba markalarının dışında Limuzin ve Cadillac da garajlarında bulunmaktadır. Yusuf Karakaya’nın söylediğine göre bu iş bir baba mesleğiydi. Babasının ismi Faruk’tu ve oda tıpkı Yusuf bey gibi oto galericilikle uğraşıyordu. Uzun süre boyunca İstanbul’da ticaret ile uğraşan ve klasik otomobil alım satım gibi işler dışında, Altunizade’de yeni model araçlar ile uğraştığını da sizlere belirtmek isteriz.

Yusuf Karakaya & Kaya Ersözlü, iddia ettiklerine göre Avrupa ülkelerinde bile çok az örneğine rastlanan bir garaja sahipler. Beraber büyük bir tutku ile kurdukları bu garajı, içerisinde 1900 senesine ait, orijinalliği katiyen bozulmamış birçok Avrupa kökenli araçlar ve döneme damgasını vurmuş diğer tüm tarih kokan klasik otomobilleri Karakaya global de bulabilirsiniz. Ayrıca tüm bunların yanında garaj içerisinde dünyada zor bulunacak olan bisiklet kornalı ve tahta jantlı araçlarda vatandaşlara büyük bir memnuniyetle sunulmuştur. Bu araçlar hakkında uzman personellerden bilgi alınabilir ve istediğiniz araçları yakından görebilirsiniz. Ayrıca içerisinde Türkiye’nin ve dünyanın en eski araçları bulunmaktadır.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışıp, yaşımızdan büyük araçları vatandaşlara en güzel şekilde tıpkı ilk günkü haliyle satmaya hazırlar. Ayrıca sadece araba değil ilk bisikletlere ait birçok örneklere de sahipler. Bu bisikletler sadece bizlerin değil aynı zamanda ulusal basın olmak üzere birçok insanın ilgisini çekmektedir. Sırf bu eserleri görebilmek için yılda birçok kişi Üsküdar Altunizade’deki bu garajı ziyaret ediyor. Eğer sizde ziyaret etmek isterseniz aşağıdaki adresten yerine ulaşabilirsiniz.

KARAKAYA GLOBAL GARAGE

Garaj Sanal Tur Gezi : www.karakayaglobal.com.tr

Bilgi Telefon: +90216 266 62 88

E-Posta: [email protected]

Galeri : Altunizade Mh. Mahir İz Cd. NO:2 34662 Üsküdar/İstanbul

İnstagram: https://www.instagram.com/karakaya.global/

Facebook: https://www.facebook.com/karakaya.global/

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.