Ünlü Ses Sanatçısı Hasan Çoban

Ünlü Ses Sanatçısı Hasan Çoban

ABONE OL
21 Nisan 2021 14:59
Ünlü Ses Sanatçısı Hasan Çoban
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hasan Çoban 1987 doğumlu ve türkü konusunda oldukça usta olan ses sanatçılarından biridir. Gaziantep ilinin bir köyünde dünyaya gelen sanatçı, daha küçüklük yaşlarından itibaren müzikle ilgilenmeye başlamıştır. Hasan Çoban kimdir denildiğinde akıllara direkt olarak çıkardığı single çalışmaları ve albümleri gelse de aslında kariyerine bambaşka bir yerde başlamıştır. Amatör olarak giriş yaptığı müzik sektöründe düğünlerde ve ufak sahnelerde yer almaya başlamış ve askere gidene kadar bu şekilde devam etmiştir. İlerleyen zamanlarda kendini daha da geliştirmiş ve profesyonel bir şekilde müzik kariyerinde ilk adımını atmıştır. UTAN albümü sanatçının ilk çıkardığı albümdür. Sadece ilk olma özelliği değil, aynı zamanda albümün tüm parçalarının sözleri tamamen kendisine ait olması da büyük bir başarıdır. Buradan da Hasan Çoban’ın türkülere olan sevgisini görebiliriz.

Hasan Çoban Şarkıları

Hasan Çoban Neney şarkısı ile kariyerinin en üst basamağına ulaşmıştır. Başta eğlenceli ve hareketli bir melodi ile başlayan şarkı, kendini biraz daha yavaşlatarak Gaziantep’in tüm tarihi dokusunu içerisinde bulundurur. Sözlerinde de pek çok anlamı içinde taşıyan parça, dinleyici kitlesi tarafından da fazlasıyla beğenildi. Şimdiye kadar 4.3 milyon dinlenmeye ulaşan Neney, ilk çıktığı dönemlerde bir hafta boyunca Youtube müzik trendlerinde yerini almıştır. Böylece Hasan Çoban, müzik hayatındaki en çok ses getiren şarkısını yayınlamıştır. Daha pek çok albüm ve şarkı çıkaracağını ve bulunduğu sektördeki işini ilerleteceğini de dinleyicilerine duyurmuştur.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.