TÜVTÜRK’TEN AÇIKLAMA

TÜVTÜRK’TEN AÇIKLAMA

ABONE OL
3 Kasım 2020 14:25
TÜVTÜRK’TEN AÇIKLAMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TÜVTÜRK’ün adını kullanarak kurdukları sahte internet siteleri aracılığıyla, “muayene randevusu ücret bedeli” adı altında araç sahiplerini dolandıran şebekeye karşı geçtiğimiz günlerde bir operasyon düzenlenmiş, İstanbul, Antalya, Bursa, Aksaray ve Isparta’da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, 24 kişi emniyet güçlerimiz tarafından gözaltına alınmıştır.

Bu başarılı operasyonun düzenlenmesini sağlayan T.C. İçişleri Bakanlığı’na, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne, Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne, Ankara Cumhuriyet Baş Savcılığı Bilişim Suçları Bürosu’na, Ankara Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne ve operasyona katılan emniyet güçlerimiz ile diğer Kamu görevlilerine en derin teşekkürlerimizi sunarız.

Kurumumuz, TÜVTÜRK ismini kullanarak ve/veya ARAÇ MUAYENESİ, ARAÇ MUAYENE RANDEVUSU gibi ifadelere yer veren ve vatandaşlarımızın mağdur olmasına ve yanlış yönlendirilmesine sebep olan kişi ve kuruluşlara karşı yürüttüğü yasal mücadelesine devam edecektir.

Bunun dışında hiçbir internet sitesi ve çağrı merkezi ile bağımız veya işbirliğimiz bulunmamaktadır. Araç sahiplerini ; bu internet siteleri ve çağrı merkezleriyle ilgili uyarmak, randevularını internet sitemiz ve çağrı merkezimizden ücretsiz alabileceklerini bir kez daha önemle hatırlatmak isteriz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.