Tavuk Türleri ve Nakliyesi

Tavuk Türleri ve Nakliyesi

ABONE OL
26 Mayıs 2021 17:04
Tavuk Türleri ve Nakliyesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemlerde tavukçuluk sektörüne olan ilgi fazlasıyla artış göstermektedir. Bu alanda uzun yıllardır deneyim sahibi olan Çetinler Tavukçuluk firması ise çeşitli tavuk türlerinin yetiştiriciliğini yaparak tavukların satışını ve nakliyesini sağlamaktadır. Özellikle de tinted yumurta tavuğu, yarka tavuk türleri firmanın en çok satışını yaptığı tavuk türlerinden bazılarıdır.

Çetinler Tavukçuluk firması, tavukların türlerine bağlı olarak yetiştirilme sürecinde nasıl bir yol izlenilmesi gerektiğini bilerek ilerleyen bir markadır. Bu sayede firma en başarılı şekilde tavuk türlerinin satışını ve nakliyesini sağlamaktadır. Üstelik tinted yarka satışı ülkemizde en sık Çetinler Tavukçuluk firması tarafından sağlanmaktadır. Aşağıda maddeler halinde firmanın yetiştirdiği bazı tavuk türlerini maddeler halinde sıraladık.

  • Organik Yumurta Tavuğu
  • Lohman Tavuk
  • Yumurta Tavuğu
  • Salma Tavukçuluk
  • Yarka Tavuk
  • Akars Yarka

Tavuk Nakliye İşlemleri

Yaklaşık olarak tavukçuluk alanında 30 yıllık bir sektör deneyimine sahip olan Çetinler Tavukçuluk firması, tavuk nakliyesi konusunda da oldukça verimli bir prosedür izlemektedir. Türkiye’nin 81 iline ulaşım kolaylığı sağlayan firmanın özel tavuk nakliye araçları bulunmaktadır. Bu sayede kafeslerle donatılmış özel araçlarda canlı tavuk nakliyesi en iyi şekilde gerçekleştirilmektedir. Araçlar tinted tavuk, yarka tavuk ve diğer tüm tavuk türleri için en uygun şekilde tasarlandığı için nakliyat işlemleri de kolayca gerçekleşmektedir. Firma, son derece temiz araçlar ve uzman şoförler eşliğinde tavuk nakliyesini yapar. Bu sayede minimum zaiyat derecesinde tavuk teslimatı sağlanmaktadır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.