Radyomucizem.com ile En İyi Arabesk Türküler

Radyomucizem.com ile En İyi Arabesk Türküler

ABONE OL
8 Haziran 2021 08:40
Radyomucizem.com ile En İyi Arabesk Türküler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnternet radyoculuğuna adımını attığından itibaren “hayat bir mucizedir” sloganıyla dinleyicilerin gönlüne taht kuran radyomucizem.com her gün 7/24 aralıksız şekilde yayın yapmaktadır.

Özellikle arabesk türkü denilince akla ilk gelen internet radyo sitesi olma yolunda ilerleyen bu radyo programı; en sağlam, dinleyicilerin kulaklarının pasını silen, gönüllere derinden giren arabesk türküleri paylaşmaktadır.

Sitesinde reklam barındırmayan bu radyo programında arabesk türkü dinlemek hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Web sitesinde bulunan “istek gönder” butonu ile dilediğiniz zaman en sevdiğiniz istek şarkı ve türküleri yazıp bizlere ulaştırabilirsiniz.

Radyo mucizem radyo kanalını sadece internet sayfasından değil Google Play’den uygulamasını indirerek mobil cihazlarınızdan ve tabletlerinizden bile dinleyebilirsiniz. Evde, yolda, iş yerinizde, her yerde radyo dinle ! Uygulamayı indir hemen dinlemeye başla.

Kaynak: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.radymucizem

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.