Polisten kaçmak için hareket halindeki otomobilden atladılar

Polisten kaçmak için hareket halindeki otomobilden atladılar

ABONE OL
28 Ağustos 2020 00:51
Polisten kaçmak için hareket halindeki otomobilden atladılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, 18.30 sıralarında İzmit Kent Meydanı’nda meydana geldi. İddiaya göre çalıntı otomobille seyir halinde olan M.Ç. ve S.A.T., polis ekipleri tarafından durdurulmak istendi. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan kişiler otomobille kaçmaya başladı. Bir süre otomobille trafikte tehlikeli hareketler yaparek ilerleyen iki kişi daha sonra araç trafiğine kapalı olan İzmit Kent Meydanı’na girdi.

HAREKET HALİNDEKİ OTOMOBİLİ TERK ETTİLER

Otomobille daha fazla ilerleyemeyeceklerini anlayan kişiler, hareket halindeki araçtan atlayıp koşarak kaçmaya başladı. Sürücüsüz bir şekilde yaklaşık 50 metre ilerleyen otomobil daha sonra meydanda bulunan reklam panosuna çarparak durabildi. Olayın ardından kaçan M.Ç. ve S.A.T. isimli iki şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin daha önceden çok sayıda ‘oto hırsızlığı’ suçundan sabıka kaydı olduğu öğrenildi. Soruşturma sürerken otomobil ise olay yerine gelen çekici yardımıyla kaldırıldı. (DHA)

GÜNÜN ÖNEMLİ HABERLERİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.