Parfüm Seçimi

Parfüm Seçimi

ABONE OL
27 Nisan 2021 14:47
Parfüm Seçimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Parfüm insanların tarzlarını en iyi şekilde yansıtmaları açısından çok önemli bir üründür. Bu sebeple parfüm seçimi yaparken oldukça dikkatli olmak gerekir. Yanlış yapılan parfüm seçimi teninizin kokusu ile uyum sağlayamayacağından daha berbat kokuların meydana çıkmasını sağlar. Dolayısıyla alacağınız parfümün ten kokunuz ile uyumlu olup olmadığına dikkat etmeniz gerekir. Dilediğiniz kokuları Ap7 parfüm seçenekleri arasından bulabilirsiniz.

Parfümlerin kalıcılıklarından kısaca bahsedecek olursak, parfümlerde kalıcılık alkol seviyesine göredir. Yani alkol oranı ne kadar fazla ise kalıcılığı da o kadardır. Alkol oranı düşük olan parfümler en geç 6 ay içinde tüketilmelidir. Eau de parfum diye adlandırdığımız kokular alkol oranı yüksek kokulardır. Bu sebeple 3 ila 10 yıla kadar dayanma potansiyeline sahiptir. Ayrıca parfümün ömrünün tükendiğini renk ve kokusundan da anlamak mümkündür. Bu iki özellikte değişmeler olduysa o parfüm hemen atılmalıdır.

Kalıcı Kokular

Teninize uygun olan parfümü bulduğunuz zaman sıradaki aşama vücudunuzun doğru noktalarına sürerek parfümü daha güzel ve kalıcı bir hale getirir. Özellikle kulak arkasına sürmek kokunun aromasının değişmesine sebep olabilir. Bu sebeple uzmanlar bunu kesinlikle reddederler. Kalitesi test edilmiş parfümlere ap7parfum adresinden ulaşabilirsiniz.

Parfümün etrafa daha hoş bir koku yayması ve kalıcılığının artması için şakaklar, iki göğüs arası ve kol arkalarına sürmek daha faydalı olacaktır. Binlerce çeşit parfümün bir arda toplandığı Ap7 erkek parfüm firması doğru kokuyu bulmanın en yakın adresidir. Ap7 hakkında detaylı bilgi için ap7parfum adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.