Pamukkale’de Motosikletli Paraşüt Denemesi

Pamukkale’de Motosikletli Paraşüt Denemesi

ABONE OL
30 Mart 2021 16:17
Pamukkale’de Motosikletli Paraşüt Denemesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yamaç paraşütü pilotu Hasan Kaval, paraşütüne bağladığı motosikleti ile Pamukkale’nin eşi benzeri olmayan travertenleri üzerinde uçtu.

Denizli’de ikamet eden 29 yaşında olan Hasan Kaval, Türkiye’nin en kritik turizm yerlerinden Pamukkale’deki Dinamit Tepesi Yamaç Paraşütü Pisti’nden, motosikleti ile uçuş testi yaptı.

MOTOSİKLETİYLE UÇTU

Motosikletini paraşütüne bağlayan Kaval, travertenler üzerinde hemen hemen yirmi dakika havada uçtu. Beyaz cennette 400 metre yükselen Kaval, ardından Kocaçukur mevkiisine indi.

Pamukkale’de farklı bir uçuş deneyimi gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu dile getiren Kaval, “Pamukkale doğa harikası bir yer. Yüksekten bu manzarayı izlemek muhteşem bir his. İnsanlar buraya gelip kesinlikle bu güzelliği yerinde görmeli. Motosikletle uçuş yapmak için bir süredir çalışmalar yapıyordum. Motosikletimin arkasına pervane yaptım. Pervane motordan aldığı güçle havada daha uzun süre kalmamı sağladı. Pamukkale travertenleri üzerinde motorla uçmak benim için çok keyifliydi.” şeklinde konuştu.

Pamukkale'de Motosikletli Paraşüt Denemesi65456454536

Daha öncesinde de paraşütte tavla ile okey oynayarak koltukta televizyon izleyerek uçtuğunu dile getiren Kaval, “Bu tür uçuşlarla ülke turizmine katkı sağlamayı hedefliyorum. Projelerimin devamı gelecek. Türkiye’nin her yerinde bu tarz uçuşlar gerçekleştirmek istiyorum.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.