Orange County Hotel Belek Ziyaretçilerine Neler Sunar?

Orange County Hotel Belek Ziyaretçilerine Neler Sunar?

ABONE OL
24 Kasım 2022 11:00
Orange County Hotel Belek Ziyaretçilerine Neler Sunar?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını sonuna kadar çıkarabileceğiniz türden bir yer arıyorsanız size ısrarla Belek’i öneriyoruz. İnsanlar; tüm yıl çalıştıktan sonra Belek gibi harika bir tatil vaat eden yerlere giderek yılın yorgunluğunu atmak isterler.

Belek; Antalya’nın en popüler tatil yerlerinden birisidir. Bilhassa golf sahaları ile ünlüdür. Bunun yanı sıra, bünyesinde birbirinde kaliteli oteller de barındırır. Onlardan birisi de kesinlikle Orange County Hotel Belek!

Belek’i Özel Kılan Detaylar Nelerdir?

Orange County Hotel Belek hakkında bilgi vermeden evvel biraz tatilinizi neden Belek’te yapmanız gerektiğini konuşalım!

  • Her şeyden önce, Belek’in mutlaka gezilip görülmesi gereken yerlerinden bahsedebiliriz. Aspendos Köprüsü; Belek ile özdeşleşmiştir. Geçmişi Roma dönemine kadar uzanır. Bu köprüyü ziyaret ettiğiniz takdirde Köprüçay Irmağı’nın muhteşem manzarasına yakından tanıklık edebilirsiniz. Bunun yanı sıra, bölgenin arkeolojik zenginliği ile dikkat çektiğini de ifade edebiliriz.
  • Takdir edersiniz ki, Belek’te çok sayıda yabancı turist yer alır. Bu yüzden, Belek’e bir de Hoşgörü Bahçesi inşa edilmiştir. Burada çok sayıda ibadethane yer alır. Bu sayede, insanların dini vazifelerini sorunsuz bir şekilde yerine getirmeleri mümkün olur. Belek’in en önemli yapılarından birisidir.
  • The Land of Legends; Belek ile özdeşleşmiş yerlerden birisidir. Başta su kaydırakları olmak üzere bünyesinde çok sayıda eğlenceli alan barındırır. Bilhassa çocukların bayılacağı bir yerdir. Ayrıca, kafe ve restoranları ile yetişkinler için de uygun bir alan olduğunu gösterir. Bunun yanı sıra, SPA, Türk hamamı, sauna ve daha birçok imkanıyla da insanları memnun eder.
  • Belek denildiği zaman akla ilk olarak golf sahaları gelir. Hatta, bilhassa yabancı ülke vatandaşlarının golf sahaları için Belek’e geldiğini ifade edebiliriz. Ayrıca, golf sporunun profesyonel isimleri dahi tatillerini yapmak için Belek’i tercih ederler.

Orange County Hotel Belek Nasıl Bir Yer?

Belek’teki eviniz sloganına sahip olan bu otel; mavi ile yeşili bir araya getirir. Harika mimarisi ile de gören herkesi kendisine hayran bırakır. Denize sıfır konumu ile fark yaratır. Otelin oda seçeneklerine hayran kalmamak elde değil! Orange County Hotel Belek; standart kara manzaralı oda, yandan deniz ve havuz manzaralı oda, deluxe deniz manzaralı oda, aile odası, jakuzili deluxe oda ve balayı odası seçeneklerine sahiptir. Herkesin ihtiyaçlarına uygun bir oda bulması mümkündür. Bilhassa balayı odası harika imkanlar barındırır. Balayı çiftlerine özel ikramlar gerçekleştirilir.

Orange County Hotel Belek; yeme içme konusunda da en iyisini vaat eder. Beş yıldızlı bir otel olmakla beraber ultra her şey dahil konsepti ile hizmet sunar. Müşteriler; yemek saatlerini dikkate aldıkları takdirde üç öğün yemeği açık büfe olarak ücretsiz bir şekilde yiyebilirler. Bunun yanı sıra, otelin animasyonları, SPA merkezi ve çocuk kulübü ile de fark yarattığını ifade etmek gerekir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.