İstanbul’da geçtiğimiz günlerde metroda fasulye ayıklayarak evine giden kadın, vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Video bir çok kullanıcı tarafından paylaşılıp, bir çok kişi tarafından yorum yapıldı. Bunun üzerine teyze, kızının sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Açıklamada, “Fasulye almıştım. Metro da bir saat çektiği için burada kırayım da hazır olsun, eve gidince hemen pişiririm diye düşündüm. Güzel yorum yapanlar için de pişirebilirim. Olumsuz yorumlar için de sebzelerimi sirkeli suyla yıkıyorum, bir şey olmayacağını düşünüyorum. Maskemizi takalım, sosyal mesafemizi koruyalım. Güzel yorumlar için teşekkür ediyorum” dedi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.