Mehmet Şah ÇELİK’den Hukuk ve Sanat

Mehmet Şah ÇELİK’den Hukuk ve Sanat

ABONE OL
1 Haziran 2021 16:18
Mehmet Şah ÇELİK’den Hukuk ve Sanat
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Av. Mehmet Şah ÇELİK Türkiye’de özellikler ‘’ Sanatçı Hakları’’ üzerinde yoğun bir şekilde bilimsel çalışmalarına devam etmektedir.

Eylül ayı gibi basıma girecek olan ‘’ Sanatçı Hakları’’ kitabıyla bu alanda mevcut kaynakların yetersiz olması ve çok fazla hak ihlallerin meydana gelmesini önlemek adına kaleme aldığı kitapta, güncel sorunlara ışık tutarak kolay ve anlaşılır bir üslupla kullanmaya özen göstermiştir.

Hukuk ve Sanat ile iç içe olan Çelik, her iki alanın içinden biri olarak mevcut durumu gözlemleme ve çözüm üretme konusunda kararlı. Business Chanel Türk’te 2 yıl ‘’Hukuk ve Sanat’’ programı, Önce Vatan Gazetesinde 2019 tarihinden itibaren düzenli olarak Hukuk ve Sanat ile ilgili yazılar kaleme almaktadır. İstanbul Barosu Kültür Sanat Kurulunda 2014’ten beri genel sekreterlik görevi sürdürmektedir.

Ayrıca Üniversite dönemde yoğun bir şekilde başladığı tiyatroya İstanbul Barosu Tiyatrosunda yönetmen, eğitmen, oyuncu ve yönetici olarak halen daha devam etmektedir. İstanbul Barosunda ‘’ Hukuk ve Sanat’’ sempozyumları düzenleyerek daha büyük kitlelere ulaşmayı hedeflemiştir. Eğitim hayatına Doğu Akdeniz Hukuk Fakültesi (2005-2010), Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü (2014-2016), Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler (2016-2020) yıllarında tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümü, Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde öğrenci olarak eğitimine devam etmektedir

Facebook: https://www.facebook.com/avsahcelik

Instagram: https://www.instagram.com/avsahcelik/

Twitter: https://twitter.com/avsahcelik

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.