MASDAF, IFAT Münih Fuarı’na Katılıyor

MASDAF, IFAT Münih Fuarı’na Katılıyor

Masdaf, 30 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenecek olan IFAT Fuarı’nda çevreci pompa teknolojilerini tanıtacak.

ABONE OL
5 Mayıs 2022 15:14
MASDAF, IFAT Münih Fuarı’na Katılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın önde gelen altyapı, su ve atık su teknolojileri fuarı IFAT, küresel çapta yaşanan pandemi krizi nedeniyle iki yıllık bir aradan sonra 30 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde gerçekleşecek. Pompa sektörünün öncü markası Masdaf’ta, IFAT Münih 2022’de çevreci pompa teknolojilerini sergileyecek.

Masdaf İhracat Müdürü Osman Çetinkaya: “Pandemi sebebiyle verilen iki yıllık bir aranın ardından Avrupa’da sektörümüzün paydaşları ile buluşacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Fuarda; verimli ve uzun ömürlü; NM serisi Uçtan Emişli Norm Santrifüj Pompalarımızıçevreci anlayışla dizayn edilen UKMS serisi Kendinden Emişli Atık Su Pompalarımızı ve atık suların transferinde etkili çözümler sunan ENDURO serisi Dalgıç Pompalarımızı, ziyaretçilerin beğenisine sunacağız. 

Türkiye’nin yüzde yüz yerli pompa markası olarak yenilikçi teknolojilerimiz ile IFAT Münih 2022’de ticari anlamda hem markamız hem de ülkemiz adına yeni kazanımlar sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Yarım asra yaklaşan tecrübesi ve mühendislik gücüyle inovatif pompa çözümlerini 70’ten fazla ülkeye ihraç eden Masdaf, IFAT Münih 2022’de misafirlerini, B1 hol, 441/540 numaralı standında ağırlayacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.