Marketten aldığı maden suyunun içinden örümcek çıktı

Marketten aldığı maden suyunun içinden örümcek çıktı

ABONE OL
28 Aralık 2020 17:55
Marketten aldığı maden suyunun içinden örümcek çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenyurt’ta yaşayan Metehan Dağdelen, bir zincir marketten satın aldığı 6’lı maden suyundan kapağı açılmamış şişelerden birinin içinde örümcek görmesi üzerine Tüketici Mahkemesi’ne başvurdu.

FİRMANIN TESPİTİ İSTENDİ

Davacı Metehan Dağdelen’in avukatı Burak Temizer aracılığıyla Bakırköy Tüketici Mahkemesi’ne delil tespiti için sunulan dava dilekçesinde, Dağdelen’in 1 Kasım’da ikametine yakın bir zincir marketten 6’lı maden suyu aldığı anlatıldı. Dağdelen’in henüz kapağı açılmamış şişelerden birinin dibinde örümcek gördüğü kaydedilen dilekçede, ürünün kapalı olup olmadığı ve ait olduğu firmanın tespit edilmesi istendi.

BİLİRKİŞİYE GÖNDERİLDİ

Mahkeme, dilekçeyle birlikte delil olarak sunulan maden suyunu gerekli incelemelerin yapılması için bilirkişiye gönderdi.

Gıda Mühendisi bilirkişi tarafından hazırlanan raporda, şişenin dibinde örümcek bulunduğu, ürünün bahsi geçen firmaya ait olduğu, kapağında ise hiçbir dezenformasyona rastlanmadığı belirtildi.

“MÜVEKKİLİM TÜM YİYECEK VE İÇECEKLERE ŞÜPHEYLE YAKLAŞACAK”

Davacı Dağdelen’in avukatı Temizer, yaptığı açıklamada, Bakırköy Tüketici Mahkemesi nezdinde delil tespiti isteminde bulunduklarını belirterek, “Gıda mühendisi bilirkişinin raporuyla da sodanın ağzının kapalı olduğu ve dışarıdan da kapak açılmaksızın sodaya bu tip bir örümceğin konulmasının mümkün olmadığı tespit edildi. Müvekkil ve ailesi bundan böyle tüm içeceklere ve hatta yiyeceklere şüpheyle yaklaşacak. Kendilerinde halihazırda özellikle içeceklere karşı obsesyon gelişmiş durumda. Delil tespitinin ardından aynı mahkemede davalı üretici firmaya karşı 50 bin liralık manevi tazminat davası açtık.” ifadelerini kullandı.

Marketten aldığı maden suyunun içinden örümcek çıktı



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.