Macar Parke

Macar Parke

ABONE OL
20 Eylül 2022 14:55
Macar Parke
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Sektörün en iyilerinden biri olmaktadır. Genellikle klasik zeminlerde ve desenlerde daha fazla tercih edilmektedir. Yaklaşık olarak 45 ya da 60 derecelik açılarla paralel şeklinde döşenmektedir. Düz bir çizgi halinde döşenen parkelere macar parke denmektedir. Yeni dizayn teknikleriyle farklı konumlar ile döşenen bir akımı oluşturmaktadır. İçerisinde doğayı ve aynı zamanda ahşabı barındırmaktadır.

 

Zeminlere değişik tarzlar ve havalar katmaktadır. Orijinal ve şık görüntüleri imza atmaktadır. Özellikle basık olan mekanlara macar parke döşenerek daha estetik bir hava kazandırmaktadır. Ofislerde otellerde bürolarda rahatlıkla kullanılabilen parkeler arasında bulunmaktadır. Birçok renk avantajı da kişiye sunulmaktadır. Kolay temizlenebilme uygulaması sayesinde kir tutmamaktadır. En çok kullanıcılar tarafından kir tutmadığı için tercih edilmektedir. Her parkenin birbirinden farklı görüntüleri mevcut olmaktadır.

 

Macar Parke Nasıl Uygulanmaktadır?

 

Bu parke uygulanmadan önce profesyonel ekipler parkenin uygulanacağı alanlara bakmaktadır. Bakılan alanlar eğer zemine uygun olursa parke bu şekilde döşenmektedir. Her parkenin farklı bir döşeniş şekli bulunmaktadır. Sıklıkla kullanılan macar parke döşenmeden önce döşenecek alanın temiz olmasına özen gösterilmelidir. Parke döşenirken iyi bir tadilat yapılması gerekmektedir.

 

Kullanıcılara fazlasıyla avantaj sağladığı için de döşenme olanı ve süresi kısa olmaktadır. Ne kadar geniş seminere hitap ederse işlem o kadar uzun sürecektir. Ortam temizlendikten sonra uygun yapıştırıcı ve araçlar ile parkeler yapıştırılmaktadır. Düzgün hiza ve kesimler yapılarak parkeler eşit ölçüler ile bir araya getirilmektedir. Değişik görüntüleri mevcut olduğu için de kişilerin isteğine göre tasarımlar yapılabilmektedir.

 

İsterlerse küçük alanlara istenirse büyük olanlara kadar yayılabilmektedir. Bu parke türü döşenirken kullanıcılar o ortamı komple boşaltmaktadır. Bu konunun en iyisi olan askafloor.com adresinden rahatlıkla siparişler oluşturulmaktadır.

 

Macar Parke Fiyatları Nasıl Olmaktadır?

 

Bu tarz parkeler tercih edildiği zaman muhakkak birinci sınıf kalite ürünler kullanılmalıdır. Kullanılan her ürünün içeriği ve yapıştırılma türü farklı olmaktadır. Kaliteli ürünlerin fiyatları biraz daha bu kullanıcının seçimine göre değişir. Parkelerin boyutları arttıkça fiyatları da artmaktadır. Alınan her parke farklı fiyatlar ile konumlandırılabilmektedir. Günümüzde parkelerin sıklıkla tercih edilmesinin sebepleri suya neme toza karşı dayanıklı olmasıdır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.