Kivi Host teknolojinin kolaylığını sunuyor

Kivi Host teknolojinin kolaylığını sunuyor

ABONE OL
10 Haziran 2021 10:14
Kivi Host teknolojinin kolaylığını sunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kivi Host bulut teknolojinin çağımızdaki kaçınılmaz tercih sebebi olduğunu bilerek yatırımlarını siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek adına son teknoloji cihazlar serverlar ağ cihazları üzerine yapmaktadır. Seçeceğiniz hosting paketi doğrultusunda pakette vadedilen hızlar depolama alanları RAM miktarları işletim sistemleri birebir paketteki vadedilen ne aynı olmaktadır. Aylık yıllık kiralama seçenekleri ile ihtiyacınıza en uygun paketlerden birini seçerek hosting hizmetini Kivi Host  ile alabilirsiniz. Kivi Host diğer hosting firmaları arasında belirgin bir şekilde kullandığı alt yapı teknolojisi ile öne çıkmaktadır.

Kivi Host en kaliteli iklimlendirme sistemlerini kullanır

Veri merkezlerinde kullandığı iklimlendirme sistemlerinden tutunda veri merkezinde bulunan kabinlerin içerisindeki yedekli güç hatlarına kadar kaliteden ödün vermeden hizmetlerini sürdüren Kivi Host tercih sebebidir. Veri merkezlerine kurdukları güvenlik sistemleri ile sadece yetkili alanında uzman kişilerin girişlerini ve çıkışlarına izin verilmekte ve ayrıca bu giriş ve çıkışlar kayıt altına alınmaktadır. Bu da göstermektedir ki verilerinizin hem sanal güvenliğini sağlarken hem de fiziksel olaraktan da güvenliğini en üst düzeyde tutmaktadır. Hosting fiyatlarının gün geçtikçe artmasının yanı sıra yatırım maliyetlerinin fiyatları artmaktadır. Kivi Host geniş altyapı ve sunucu ile fiyat artış gerekliliklerine halen daha dinlenmektedir. En iyi hizmet en uygun fiyat garantisi vermek için elinden geleni yapmaktadır. Sizde verilerinizi nerede depolayıp internet sitemize nerede barındıracaksınız gibi birçok alanda güvenli bir barındırma hizmeti yani hosting hizmeti almak istiyorsanız Kivi Host’u tercih edebilirsiniz.

Kaynak: https://www.kivihost.com/hosting

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.