Kayseri’de hırsızlık operasyonu: 3 tutuklama

Kayseri’de hırsızlık operasyonu: 3 tutuklama

ABONE OL
13 Eylül 2020 01:18
Kayseri’de hırsızlık operasyonu: 3 tutuklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de, yapılan 4 farklı hırsızlık olayında 1000 Euro, 12 yüzük, 1900 TL para, pasaport, nüfus cüzdanı, 8 gözlük, oto teybi, 4 jant ve cep telefonu çalındı.

POLİS EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLEDİ

Olayların ihbar edilmesi üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucu hırsızlık olaylarını Veli I. (29), Figen U. (28), Raziye P. (50), Aysun P. (23) ve Özcan T’nin (16) gerçekleştirdiği belirlendi. Polisin düzenlediği eş zamanlı operasyonla hırsızlar kaldıkları evlerde yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerden Veli I., Figen U., Raziye P. ve Aysun P. Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Veli I., Figen U. ve 3 yıl kesinleşmiş cezası olduğu için araması bulunan Raziye P., çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Aysun P. ise, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gözaltında bulunan Özcan T’nin ise, yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi. (DHA)

Kayseri'de hırsızlık operasyonu: 3 tutuklama

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.