Kapadokya’yı İçi Yeşil, Kırmızı ve Sarı Tur Paketleri İle Keşfedin
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Kapadokya’yı İçi Yeşil, Kırmızı ve Sarı Tur Paketleri İle Keşfedin

Kapadokya’yı İçi Yeşil, Kırmızı ve Sarı Tur Paketleri İle Keşfedin

ABONE OL
31 Ekim 2020 11:58
Kapadokya’yı İçi Yeşil, Kırmızı ve Sarı Tur Paketleri İle Keşfedin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balondokya sitesi aracılığı ile sunulan Kapadokya turları içerisinde yeşil tur, kırmızı tur, sarı tur olmak üzere üç farklı değerlendirebileceğiniz tur alanı bulunur. Daha detaylı anlatacak olursak; balonla yapılacak seyahatinin ardından eğer günübirlik bir Kapadokya keşfin de bulunmak istiyorsanız oldukça uygun fiyatlar ile ve bizim sağladığımız otobüsler aracılığı ile indirimli fiyatlar üzerinden yeşil tur gerçekleştirebilirsiniz. Kapadokya balon turu fiyatı da oldukça uygun olduğu bu bölgede bireysel olarak veya ailenizle birlikte geçireceğiniz güzel bir günün tadını çıkarabilirsiniz. Sabah saatleri itibariyle başlayan ve oldukça geniş alana hitabeden yeşil tur ile birlikte Göreme kasabasını ve Peri bacalarını görerek buralara dair mükemmel pozlar çekebilirsiniz. Ardından Derinkuyu yeraltı şehrini ziyaret ettikten sonra Kapadokya’nın en ünlü ve derin vadisi olan Ihlara vadisi’ne doğru yöneliyoruz. Sizde bu eşsiz ve sadece bununla kalmayan devam eden çeşitli yerleri daha görebileceğiniz günübirlik Kapadokya balon turu hizmetlerimizin herhangi birine kayıt olabilmek için sitemiz aracılığı ile bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Kapadokya Tarihini Bizimle Keşfedin

Kapadokya her alanı ile eşsiz bir tarihi mirasa tanıklık etmiş bir yerdir. Doğa manzarası oldukça farklı alanlara hitaben yapılmış veya doğanın kendisine has bir görünümü olarak oluşması yer şekillerinin o kudretli ve güzel görünüşü sizlerin güzel anlar geçirmenizi sağlayacaktır. İç Anadolu bölgesi’nde yer alan Kapadokya’ya dair kırmızı bir tur yapmak istiyorsanız kırmızı tur paket ile Kapadokya günlük tur olarak oldukça uygun ve indirimli fiyatları ile değerlendirebilirsin. 1 günlük tur’un içerisinde; Ürgüp, Avanos ve Devrent vadisine doğru çizilmiş bir rota bulunuyor. Bu seyahat içerisinde peribacasını da görebiliyorsunuz. Vadi içerisindeki paşabağı denen bir bölgede durup dinlen indikten sonra rotanın seyri içerisinde peribacalarına doğru geçiş yapılıyor. Bu eşsiz doğa manzaralarını seyrederek çeşitli resimler çekebilirsiniz. Ardından ülkedeki en uzun nehir olan bölgeye gidebilmek için yola çıkılıyor.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.