İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Görevi Cemil Tugay’a Devredildi
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Görevi Cemil Tugay’a Devredildi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Görevi Cemil Tugay’a Devredildi

ABONE OL
6 Nisan 2024 15:04
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Görevi Cemil Tugay’a Devredildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cemil Tugay, Tunç Soyer’den Görevi Devraldı

CHP’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Cemil Tugay, önceki belediye başkanı Tunç Soyer’den görevi devraldı. Devir teslim töreni öncesinde Tugay, partililerle birlikte Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Mücadele ve Sorumluluk Açıklamaları

Devir töreni öncesinde konuşma yapan Tugay, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi halka kulak verdiklerini ve mücadele ettiklerini belirtti. Tugay, seçimlerde zafer elde ettiklerini vurgulayarak, geleceğe umutla baktıklarını ifade etti.

“Halkımızın Yanında Olacağız”

Tugay, halkın kendilerine inandığını ve sorumluluklarının farkında olduklarını belirterek, halkın yaşadığı sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. İzmir Büyükşehir çalışanlarını daha fazla sorumluluk almaya ve çalışmaya davet etti.

Tunç Soyer’den Veda ve Teşekkür

Devreden başkan Tunç Soyer ise Türkiye’nin yerel kentlerde dönüşümüne katkı sağladıklarını belirterek, büyük bir zafer elde ettiklerini ifade etti. Soyer, Cemil Tugay’ı ve ilçe belediye başkanlarını tebrik ederken, desteğe hazır olduklarını dile getirdi.

Soyer, Tugay’a zeytin fidanı hediye ederek, fidanı makam odasında yetiştireceğini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.