IZIPIZI İLE RENGARENK BİR YAZ

IZIPIZI İLE RENGARENK BİR YAZ

ABONE OL
16 Haziran 2020 11:51
IZIPIZI İLE RENGARENK BİR YAZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paris’in ikonik gözlükleri IZIPIZI ile tasarım dolu rengarenk bir yaz sizi bekliyor.

Izipizi, modanın ötesinde yaşam tarzıyla her yaştan insana güneş gözlükleri sunmaya devam ediyor. Izipizi birbirinden eğlenceli tasarımlarıyla her zevke ve yüze gülümseme katıyor. Kaliteden ödün vermeden uygun fiyatla satışa sunulan rengarenk Izipizi gözlükler ultra hafif ve katlanabilir özelliği ile yanından ayırmak istemeyenlere taşıma kolaylığı sunuyor.

Izipizi Sun Kids, güneş gözlükleri çocukların göz sağlığını korurken onların renkli dünyalarını yansıtan seçeneklerle eğlenceli tasarımlara imza atıyor. Birbirinden renkli modeller, saplarına takılabilen silikon kordon sayesinde bebeğiniz gözlüğünü çıkarsa da boynunda kalıyor. Bu sayede kaybolmuyor ve kırılmıyor. 0-12, 12-36 ay ve 3-5 arası yaş aralığında 3 farklı ölçüye sahip. Bebekler için % 100 UV korumalı, polarize lensleri sayesinde optimum koruma sunan, yüksek kaliteli, renkli güneş gözlüğü modelleri güneşli günler için çocukların en renkli aksesuarı olacak.

Izipizi unisex güneş gözlüklerinden Sun #L serisi renkleri ile bu yaz da dikkat çekici olmaya devam ediyor. Dikdörtgen şeklindeki modeli özellikle büyük güneş gözlüğü sevenler için ideal. Güneş ışınlarına karşı 100% UV koruma sağlarken, esnek kolları ve kauçuk dokusu sayesinde kırılmaya karşı dayanıklıdır. 9 renk seçeneğiyle satışa sunuluyor.

Doğadan ilham alınarak tasarlanan Bloom serisi 2020 yazına özel Limited Edition koleksiyon olma özelliği taşıyor. Esnek kollar ve kauçuk dokusuyla, kalite, stil ve konforu bir arada sunuyor. Yetişkinler ve çocuklar için olan modeller geniş renk seçeneğiyle dikkat çekiyor.

İzipizi, Pop Corner ve Vakkorama mağazalarında satışa sunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.