İsrail askerleri Batı Şeria’da bir Filistinliyi daha öldürdü

İsrail askerleri Batı Şeria’da bir Filistinliyi daha öldürdü

ABONE OL
11 Mayıs 2021 23:18
İsrail askerleri Batı Şeria’da bir Filistinliyi daha öldürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, Batı Şeria’nın kuzeyindeki Nablus kenti yakınlarında bulunan Zaatara askeri kontrol noktasında silahlı saldırı girişimi olduğu öne sürüldü.

Açıklamada, araçla gerçekleştirilmeye çalışılan saldırıya karşılık İsrail askerlerinin ateş açtığı ve araçta bulunan iki Filistinlinin “etkisiz” hale getirildiğine dikkat çekilirken, İsrail askerlerinden yaralanan olmadığı belirtildi. İsrail’in Yediot Ahronot gazetesinde yer alan habere göre ise, iki Filistinli gencin Zaatara’da kullandıkları araçla silahlı saldırı girişiminde bulunduğu ve İsrail askerlerinin birini öldürdüğü, diğerini de ağır yaraladığı belirtildi.

FİLİSTİN BASINI İKİ KİŞİNİN ÖLDÜĞÜNÜ YAZDI

Öte yandan Filistin basınında ise, Zaatara askeri kontrol noktasında İsrail askerlerinin ateş açtığı iki Filistinlinin öldüğü bilgisi yer aldı. Filistin makamlarından olaya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

İsrail askerleri Batı Şeria'da bir Filistinliyi daha öldürdü



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.