ISO 9001 Kalite Yönetimi

ABONE OL
28 Kasım 2022 17:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Organizasyonlar, geliştikleri sürece hayata tutunmakta ve kullanıcılara ürün ve hizmet sunabilmektedir. Organizasyonların faydalı olabilmesi ve yaşamını devam ettirebilmesi için sürekli olarak iyileştirme yapması ve müşteri gereksinimlerini ve beklentilerini sürekli bir şekilde karşılıyabiliyor olması gerekmektedir.

Müşteri beklenti ve gereksinimlerinin karşılanması ve sürekli iyileştirme işleminin uygulanabilmesi için belirli standartlara sahip olmak gerekmektedir. Bu standartları sağlayan ve uygulamaktan çekinmeyen organizasyonlar tutarlı bir şekilde performans sağlanması noktasında hiçbir sorun ile karşılaşmamaktadırlar.

Gerekli standartların sağlanması ve belgelendirilmesi amacı ile faaliyetlerini sürdüren Özkan Danışmanlık bürosu aracılığı ile elde edilecek olan ISO 9001 Kalite Yönetimi belgesi ise organizasyonlar, iş becerilerini artırmakta, iyileştirilmiş operasyonel süreçleri sağlıklı bir şekilde uygulamakta ve müşteri beklenti ve gereksinimlerini karşılamaktadır.

ISO 9001 Kalite Yönetimi Standartları Nedir?

ISO 9001 Kalite Yönetimi ile uluslararası olarak belirlenen yönetim standartları ifade edilmektedir. Özkan Danışmanlık bürosu tarafından da ilke edinilen bu standartların, ülkemizde pek çok kurum ve kuruluş tarafından benimsenmesi ve uygulanması amacı ile çeşitli çalışmalar yürütülmektedir. Bu çerçevede ozkandanismalık.com internet sitesinden danışmanlık hizmeti almak mümkündür.

Danışmanlık büromuz tarafından kurum ve kuruluşlara entegrasyonu sağlanan standartlar ile yönetim süreçleri iyileştirilmekte, ürün ya da hizmetler tutarlı bir şekilde tüketicilere sunulmaktadır. Belirlenen standartlar çerçevesinde personel ve müşteri mutluluğu artırıulmaktadır.

ISO standartları ürün ya da hizmet standartını ifade etmemektedir. Belirtilen standartlar ürün ve hizmetlerin mümkün olan en iyi şartlarda ortaya çıkaruılmasını ve mümklün olan en iyi şartlar ile tüketici ile buluşturulmasını içeren yönetim sürecini kapsamaktadır. Özkan Danışmanlık bürosu da bu çerçevede faaliyetlerini geliştirmekte, kurum ve kuruluşlara danışmanlık sağlamaktadır.

ISO 9001 Kalite Yönetimi Belgesi;

Uluslararası standartlarda kalite yönetimine sahip olan kurum ya ada kuruluşlar için uluslararası bir kuruluş olan ve 180 e yakın ülke tarafından tanınan ISO aracılığı ile ISO 9001 Kalite Yönetimi Belgesi verilmektedir. 5 senede bir revize edilen bu belge ile ISO tarafından yayınlanımış olan uluslar arası standartlara sahip olunduğu belirtilmektedir. www.ozkandanismanlik.com internet sitesinden ISO 9001 Belgesi hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak mümkündür.

ISO 9001 Belgesine Neden İhtiyaç Duyulur?

Ozkan Danışmanlık bürosu kalite yönetim standartları ve çok daha fazla konu hakkında kurum ve kuruluşlara destek sağlamakta ve danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Bu çerçevede ihtiyaç duyulan belgelerinde ilgili kurumlardan alınmasına aracılık etmektedir. ISO 9001 Belgeside bu çerçevede danışmanlık bürosu tarafından sağlanan hizmetler arasında yer almaktadır.

Gerçekleştirilen kalite yönetimi entegrasyonu ile firmalar;

  • Maliyet azaltmakta,
  • Verimliliğini artırmakta,
  • Müşteri memnuniyetini artırmakta.
  • Rekabet düzeyini artırmakta,
  • Personel memnuniyetini artırmakta,
  • Karar alma süreçlerinde hızlı ve etkin davranmakta,
  • Firmanın prestijini artırmakta,
  • Pazar payını artırmakta

Gibi pek çok avantajlara sahip olmaktadır. Ozkandanismalık.com internet sitesi tüm bu sürecin yönetilmesi ve elde edilmesi için gerekli olan tüm bilgi ve deteği sağlamaktadır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.