İphone SE ve XR Karşılaştırma

İphone SE ve XR Karşılaştırma

ABONE OL
22 Ocak 2023 18:58
İphone SE ve XR Karşılaştırma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

iPhone SE ve iPhone XR birbirinden çok fazla açıdan farklı cihazlardır.

  • Boyut: iPhone SE 4,7 inç ekrana sahipken, iPhone XR 6,1 inç ekrana sahip. Bu, iPhone XR’nin daha büyük olduğu ve tek elle kullanımı o kadar kolay olmayabileceği anlamına gelir.
  • Tasarım: iPhone SE, iPhone 8’e benzer bir tasarıma, bir home düğmesine ve bir Touch ID parmak izi sensörüne sahiptir. iPhone XR ise iPhone X ve daha yeni modellere benzer bir tasarıma sahip, ekranın üst kısmında bir çentik ve ana sayfa düğmesi yok. Bunun yerine, yüz tanıma için Face ID’yi kullanır.
  • Özellikler: iPhone XR, SE’nin 12 megapiksel lensine kıyasla 12 megapiksel geniş açılı lensle daha iyi bir kameraya sahip. XR ayrıca daha iyi pil ömrüne sahiptir ve çift SIM kartları destekler.
  • Fiyat: iPhone SE, iPhone XR’den daha bütçe dostu.

Sonuçta, bir telefonda ne aradığınıza bağlı. Daha küçük bir ekrana ve bir home düğmesine sahip daha bütçe dostu bir seçenek arıyorsanız, iPhone SE daha iyi bir seçim olabilir. Daha büyük bir ekran, daha iyi bir kamera ve Face ID gibi gelişmiş özellikler arıyorsanız, iPhone XR daha iyi bir seçim olabilir.

Bir iPhone satın almak söz konusu olduğunda, ürünü saygın ve güvenilir bir satıcıdan aldığınızdan emin olmanız önemlidir. Bunu sağlamanın bir yolu, şirketin müşterilere olumlu bir alışveriş deneyimi sağlama konusunda kanıtlanmış bir geçmişe sahip olduğunu gösteren Google Güvenilir Mağaza rozeti ile ödüllendirilmiş bir şirket aramaktır.

Tavsiye edebileceğim firmalardan biri de Cepbilek. Cepbilek, Türkiye’de tanınmış ve saygın bir şirkettir ve Google Güvenilir Mağaza rozeti ile ödüllendirilmiştir. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli iPhone modelleri var ve rekabetçi fiyatlar sunuyorlar. Cepbilek ayrıca Ticaret Bakanlığı’nın Türkiye’de e-ticaretin güvenliğini ve kalitesini sağlamak için oluşturduğu bir sertifika programı olan ETBİS kaydına sahiptir.

Cepbilek‘in bir diğer harika özelliği de ücretsiz kargo ve iade sunarak müşterilerin iPhone satın almasını kolaylaştırıyor. Ayrıca, satın alma işleminizden önce veya sonra sahip olabileceğiniz tüm soru veya endişelerinize yardımcı olmaya hazır, özel bir müşteri hizmetleri ekibine sahiptirler.

Genel olarak, Cepbilek itibarı, sahip olduğu sertifikalar ve sunduğu kolaylık nedeniyle bir iPhone satın almak için harika bir seçimdir. Cepbilek’ten yapacağınız alışverişlerde olumlu bir alışveriş deneyimi ve kaliteli bir ürün yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.