Instagram Hesabım Neden Kapandı? Nasıl Çözülür?

Instagram Hesabım Neden Kapandı? Nasıl Çözülür?

ABONE OL
27 Eylül 2022 10:27
Instagram Hesabım Neden Kapandı? Nasıl Çözülür?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Organik takipçiye sahip durumda olan hesaplar çeşitli yöntemlerle çalınmakta ve şahısın hesabından herkesin göreceği biçimde hikaye ya da gönderi paylaşımı yapılmaktadır. Diğer yandan, Instagram hesabınıza girememeniz mutlaka hesabınızın çalındığı manasına da gelmeyebilmektedir.

Doğal takipçisi olan hesaplar çeşitli yöntemlerle çalınmakta ve o kişinin hesabından herkesin görebileceği şekilde hikayeler veya gönderiler paylaşılmaktadır. Öte yandan Instagram hesabınıza giriş yapamıyor olmanız mutlaka hesabınızın çalındığı anlamına gelmez. Instagram hesabı kurtarma adımları: İlk adım, Instagram hesabınızın silindiğinden emin olmaktır. Bunu anlamanın iki yolu var.

Bunun için öncelikle https://instagram.com/ sitesine kullanıcı adınızla giriş yaparak hesabınızın olduğundan emin olmanız önemlidir. Burada göremiyorsanız hesabınız silinmiştir. Uygulanabilecek ikinci kontrol ise Instagram’ın mobil uygulaması üzerinden yapılacak. Mobil uygulama üzerinden giriş yaptığınızda hesabınız görünür olmamalıdır. Hesabınız görünmüyorsa, silinmiştir.

Instagram Çalınan Hesabı Geri Alma Formu

Bu linke linke tıklayarak giriş yapınız: Bu hesap bir işletmeyi, ürünü veya hizmeti temsil etmek için mi kullanılıyor? Bu soruya cevabınız “hayır” olmalıdır. İsim: Kimlik kartınızdaki isim? Bu bölümün eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulması gerekmektedir. Instagram kullanıcı adınız? Bu kısım, Instagram’ın sizi bulmanıza yardımcı olabilmesi için önemlidir. Doğru doldurulmalıdır. E-posta adresiniz?

Hesabınızı silmeden önce, giriş yapmak için kullandığınız e-posta adresini girmelisiniz. Hangi ülkedensiniz? Bu soruya cevabınız Türkiye olmalıdır. Tüm soruları doğru cevapladıktan sonra işlem tamamlanır. Ancak bu bilgilerden sonra Instagram sizden ek bilgi vermenizi isteyecektir. Sizden istenen bilgileri doldurduktan sonra ilk bilgiler doldurduğunuz e-posta adresine gönderilecektir. E- posta adresinize gönderilen mesajda İngilizce bilgi vermeniz istenecektir. E-postanıza gönderilen bu mesajda Instagram size bir numara gönderecektir.

Sizden istenen bilgileri doldurduktan sonra ilk bilgiler doldurduğunuz e-posta adresine gönderilecektir. E-posta adresinize gönderilen mesajda İngilizce bilgi vermeniz istenecektir. E- postanıza gönderilen bu mesajda Instagram size bir numara gönderecektir. E-postayı aldıktan sonra yapmanız gerekenler: Beyaz bir A4 kağıda e-posta adresinizin numarasını geniş ve anlaşılır biçimde yazınız. Ardından, yüz hatlarınızı selfie olarak gösteren bir fotoğraf çekmeniz gerekiyor. A4 kağıdın resmini çekin. Instagram tarafından size gönderilen e-postaya cevap olarak A4 fotoğraf ile birlikte selfie fotoğrafını da göndermeniz gerekmektedir. Cevap metni Türkçe değilse lütfen “cevapla” deyin, aynı şekilde iki fotoğraf yükleyin ve gönderin. Şu andan itibaren yapabileceğin tek şey beklemek.

Bilgileriniz doğruysa ve tüm bilgileri doğru girdiyseniz size bir e-posta gönderecektir. Bu e-postadaki bağlantıya tıklayın. Bu bağlantı sizi yeni bir şifre belirlemenizi sağlayan bir sayfaya götürecektir. Instagram hesabı için gerekli şifreyi oluşturduktan sonra işlem tamamlanır. Bu, Instagram hesap kurtarma işleminin tamamlandığı anlamına gelir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.