Haberler.com CEO’su Sümeyra Teymur, “Ayın İş Kadını” olarak Evos Angels’ın sorularını yanıtladı
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Haberler.com CEO’su Sümeyra Teymur, “Ayın İş Kadını” olarak Evos Angels’ın sorularını yanıtladı

Haberler.com CEO’su Sümeyra Teymur, “Ayın İş Kadını” olarak Evos Angels’ın sorularını yanıtladı

ABONE OL
10 Şubat 2021 19:48
Haberler.com CEO’su Sümeyra Teymur, “Ayın İş Kadını” olarak Evos Angels’ın sorularını yanıtladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dijital dünyadaki başarılı sürecini Evos Angels’la paylaşan Haberler.com CEO’su Sümeyra Teymur, yoğun çalışma temposunu şu sözlerle özetledi;

“Haberler.com’da 7 gün 24 saat düşmeyen bir tempo var. Gündem sakinken bile her an bir gelişme olabilir hissiyle tetikteyiz. Benim görevim ekibimin birbiriyle uyum içerisinde çalışmasını sağlamak, problemi çözmek, gelişmeleri takip edip gelecek planları yapmak.”

“BU ALANDA ÇALIŞAN SAYILI KADINLARDAN BİRİYİM”

Sektördeki sayılı kadın yöneticilerden biri olan Teymur, “Medya sektöründe kadın yönetici sayısı oldukça az. Hele teknoloji sektöründe yönetici sayısı daha da az. Dijital yayıncılık olarak bizimki medya ve teknolojinin birleşiminden oluşuyor; yani ben bu alanda çalışan sayılı kadınlardan bir tanesiyim diyebilirim. Kadın olmak sadece benim sektörümde değil, çalışma hayatının neredeyse her alanında zor. Bu anlamda başarılı bir kadın olmak beni gururlandırıyor. Başarılı bir kadın olarak genç kızlara rol model olabiliyorsam ne mutlu bana.” dedi.

Habeler.com CEO'su Sümeyra Teymur, 'Ayın iş kadını' olarak Evos Angels'ın sorularını yanıtladı

“ANNE OLDUKTAN 6 AY SONRA ŞİRKETİN CEO’SU OLDUM”

5 yaşında bir kız çocuğu olan Sümeyra Teymur, anne olduktan sonra hayatında yaşanan değişiklikleri şöyle aktardı:

“Reyyan doğduktan sonra 1 ay kadar evdeydim. O süreç içerisinde de maillere bakmaya ve toplantılara online katılmaya devam ettim. Daha sonra zaten ofise rutin gelip gitmeye başladım. Toplantılarda Reyyan’ı emzirdiğim çok olmuştur. Anne olduktan sonra bir tanıdığım bana “Kariyerin bitti artık” demişti, çok komik. Çünkü ben anne olduktan 6 ay sonra şirketin CEO’su oldum.”

Röportajın devamını Evos Angels‘tan okuyabilirsiniz.

Haberler.com CEO'su Sümeyra Teymur, Ayın İş Kadını olarak Evos Angels'ın sorularını yanıtladı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.