Giresun Bulancak’ta Kuyumcu Soygunu

Giresun Bulancak’ta Kuyumcu Soygunu

ABONE OL
19 Nisan 2024 15:03
Giresun Bulancak’ta Kuyumcu Soygunu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Giresun’un Bulancak ilçesindeki bir kuyumcu, silahlı ve maskeli iki kişi tarafından soyuldu.

Giresun’un Bulancak ilçesinde, dün saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda H.G.’ye ait ‘Gündoğdu’ isimli kuyumcu dükkanı hedef alındı. Maskeli 2 şüpheli, iş yerindekileri etkisiz hale getirip bir miktar altını çantalarına doldurarak kaçtı.

Soygun Anı Kameralara Yansıdı

Olay anı, iş yerinin güvenlik kamerası ve çevredekilerin cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerin peşinden koşulduğu, bir esnafın lastiğe bıçak sapladığı ve kuyumcu dükkanı sahibinin altın dolu çantaları kurtardığı anlar görülüyor.

Şüpheliler Yakalandı, Taksici Kurtarıldı

S.T. ve S.C. adlı şüpheliler, çaldıkları altınlarla yakalandı. Soygun öncesi gasp ettikleri taksinin sürücüsü darp edilip bagaja kilitlendi, ancak tedavisi sonrası serbest bırakıldı.

Vali Serdengeçti’den Ziyaret

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, kuyumcu esnafı ve taksiciyi ziyaret ederek Bulancak halkının huzur ve güvenliğinin sağlanması için gereken tedbirlerin alınacağını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.