Forwardie kıtalararası nakliyat hizmeti veriyor

Forwardie kıtalararası nakliyat hizmeti veriyor

ABONE OL
18 Mayıs 2021 10:59
Forwardie kıtalararası nakliyat hizmeti veriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Forwardie uluslararası nakliyat sektöründe hizmet veren ve bu anlamdaki başarısı giderek yükselen firmalar arasında yer alıyor. Avrupa, Afrika, Amerika, Balkan ülkeleri, Asya, İskandinav ülkeleri gibi farklı farklı coğrafyalara uluslararası taşımacılık hizmeti sunan firma, profesyonel bir ekip ile çalışıyor. Karayolu taşımacılığı alanında yüzlerce tırlık filolar ile çalışan Forwardie, hızlı ve güvenli taşımacılığın tek adresi olma yolunda ilerliyor. Forwardie ile çalışmaya başlayan müşteriler, yüklerinin tesliminin ardından gittiği yolu ve süreci takip eden bir uzaman sitem algoritması tarafından atanıyor. Bu aşamadan sonra artık müşteri tüm işlemlerden haberdar oluyor.

E-Ticaret ağını genişletmek isteyen firmalar Forwardie ile çalışıyor

Forwardie sadece uluslararası lojistik hizmeti değil e-ticaret danışmanlık hizmeti de veriyor. Forwardie ticaret hacmini genişletmek ve Amazon Avrupa pazarına katılarak 290 milyonluk bir müşteri portföyüne ulaşmak isteyen firmalara danışmanlık hizmeti sunuyor. Üç hafta gibi kısa bir sürede Amazon Avrupa pazarında yer almak isteyen markaların gerekli belgelerini tamlayarak ticari hayatına başlatan Forwardie, ayrıntılı bir raporlama faaliyeti de yapıyor. Ürün bazında yapılan bu raporlama Amazon Avrupa’da satış yapan firmalara stratejik anlamda yol gösteriyor ve karlılıklarını arttırıyor. Forwardie çalışma prensibinin merkezine hızlı ve güvenilir olmayı koyuyor. Bu anlamda da profesyonel bir hizmet anlayışı ile hareket ediyor. Forwardie sektöründe en çok tercih edilen firmalar arasında yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.