Ersağ Üyelik Formu ile Online Alışveriş

Ersağ Üyelik Formu ile Online Alışveriş

ABONE OL
13 Kasım 2020 15:23
Ersağ Üyelik Formu ile Online Alışveriş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun yıllardır altyapısını oluşturmakta bulunduğumuz kaliteli bir platformun kurucusuyuz. Üye olarak çeşitli fiyatlar ile avantajlı tekliflerden faydalanabilirsiniz. Satın alımlarınızda promosyon olarak gönderilen ürünler bulunmaktadır. Bunun için öncelikle bir kayıt alanını kullanarak üyelik kaydı oluşturmanız gerekmektedir. Oluşturacak olduğunuz ürün kaydı 200 TL ve üzeri yapılan alışveriş sonrasında 4 adet farklı ürün hediye edilmesini sağlamaktadır. Üyelik formu üzerinde; isim, soy isim T.C. kimlik numaranız, telefon numaranız, doğum yeri ve doğum tarihiniz bulunmalıdır. Bunun dışında yaşadığınız il, ilçe, adres ve iletmek istediğiniz mesajı yazarak formu tamamlayabilirsiniz. Ersağ üyelik formuna sitemiz üzerindeki kategori alanları üzerinden ulaşabilmeniz mümkündür. Kısa sürede kaydınızı oluşturarak de içerisinde yer alan ürün gruplarımız arasından siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Kategori İçi Satın Alım İşlemi

Ersağ sitesi üzerinden oluşturulan üyelikler ile birlikte web sitemiz aracılığı ile doğal ve organik ürünlere ulaşabilirsiniz. Öncelikle bir Ersağ kayıt alanı üzerinden form doldurmamız gerekiyor. Doldurduğunuz formun ardından üye girişi yaparak sitemiz içerisindeki aktif alanlardan alışverişinizi yapmaya başlayabilirsiniz. Yapacak olduğunuz site içi alışverişler mobil uyumlu olarak gerçekleştirilebilmektedir. Ürün listesi içerisinden seçecek olduğunuz ürünleri sepetinize ekleyebiliyorsunuz. Siparişi tamamladıktan sonra “satın al” tuşuna basarak ürünün kargolanma sürecini başlatabilirsiniz. 100 TL ve üzeri siparişlerinizde 1 adet promosyon ürün kazanabiliyorsunuz. Eğer sipariş miktarı 150 TL ve üzeri olursa 3 promosyona kadar seçim hakkında bulunabiliyorsunuz. Ersağ sitemiz üzerinden yapacak olduğunuz; sağlık, gıda, kozmetik üzerine yapılan tüm alışverişlerde kolaylıkla ödeyebilme imkanı sunulabilmektedir. Kredi kartı ile ödeme yapabileceğiniz bir alan bulunur. Burada siparişinizi oluşturarak site üzerinden kargo takibinde bulunabiliyorsunuz. Kargom nerede? uygulaması ile kargonuzun çıkış biriminden ayrılış saatini ve nerede olduğunu detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.