Erkek Parfümleri 

Erkek Parfümleri 

Bugün artık kadınlar kadar erkeklerde nasıl koktuklarını önemsiyor. Tenlerine en güzel kokacak olan parfümü aramayı sürekli sürdürüyorlar.

ABONE OL
11 Kasım 2022 14:41
Erkek Parfümleri 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün artık kadınlar kadar erkeklerde nasıl koktuklarını önemsiyor. Tenlerine en güzel kokacak olan parfümü aramayı sürekli sürdürüyorlar. Yıllarca aynı parfümü kullanan kişilere dahi yeni kokular önerildiğinde acaba daha mı güzel diyerek kokusuna bakmayan ilgilenmeyen insan yoktur. Bu genellemeler de yine hem kadınlar hem erkekler için yapmak mümkün. Herkes bilirki dünyaca ünlü parfüm markalarının çıkardığı çok seçkin kadın parfümleri, erkek parfümleri vardır. Onların güncel çıkardığı parfümler kokusuna önem veren kişiler tarafından hep takip edilirken merdiven altı parfüm üreticileri de sahtesini yaparak piyasaya onları sürerek para kazanmaya çalışır. Ancak güvenilir siteler, bazı giyim firmalarının kozmetik ve parfümeri bölümleri bu ürünlerin orjinallerinin alınacağı noktalardır. Örneğin Lady Parfüm sitesi gibi.

Erkek Parfümlerinin En Beğenilenleri

Zevkler ve renkler tartışılmaz derler. Ancak parfüm zevki çok tartışmalı bir konudur. Özellikle odunsu ve ağaç kokularını çiçek kokularına tercih eden kişiler, erkek parfüm tercih eder.  Bize sert gibi gelen ancak tene sürüldüğünde yumuşayan çok sayıda erkek parfüm vardır. Örneğin Dior markasının bilinen parfümlerinden Dior Sauvage ya da Tom Ford Bitter Peach,  Tom Ford Black Orchid gibi parfümler ilk koklanıldığında yoğun gelir. Sonra tende hafifleyerek kalan koku günün ilerleyen saatlerinde kalitesini kanıtlamış olur.

Erkek Parfümlerinin Fiyatları 

Erkek parfüm fiyatları markasına milimine göre değişiklik göstermektedir. Bu konuda detaylı bilgi için Lady Parfüm gibi bu işe gönül vermiş firmalardan araştırma yapılabilir.

Kaynak: https://www.ladyparfum.com.tr/urun-kategori/erkek-parfumleri/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.