EMNİYET KEMERİ İLE GÜVENDE KALIN!

EMNİYET KEMERİ İLE GÜVENDE KALIN!

ABONE OL
27 Kasım 2020 19:36
EMNİYET KEMERİ İLE GÜVENDE KALIN!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş güvenliği sağlanması için kullanılan emniyet kemeri özellikle sık şekilde inşaat alanlarında kullanılmaktadır. Tüm bu konuda düzenlenecek olan ürünler İş Kanunu göz önünde bulundurularak dizayn edilmiştir. Çalışma alanlarında zorunlu kılınan kemerler için gereken cevapları kolaylıkla verebiliyoruz. Çalışanların sağlığını düşünen her işletme için kullanılması zorunlu hale getirilmiş bir ekipmandır. Tabi ki çalışma gösterilen alan ve çalışma türüne göre de kendi içinde çeşitleri mevcuttur. Her işçi de tıpkı iş verende olduğu gibi sağlığını düşünmesi açısından kullanmayı gözetmesi gerekir.

 

Emniyet kemeri doğru bir şekilde kullanılabilmesi açısından da gerekli eğitimler verilmelidir. Yüksek konumda çalışacak bir usta alacağı eğitimler ile kemerini takarak bulunduğu alana geçmelidir. Sadece kemer olmamakla birlikte bağlı kalacağı halat ve ekipmanlarında kullanım yapılmadan önce kontrolleri sağlanmaktadır. Tüm bu işlemlere titizlik ile yaklaşan ekibimiz sizin can güvenliğinizi asla tehlikeye atmayacak hareketlerde bulunur. Böylelikle bir binanın dış cephesinde boyama işini yürütecek olduğunuzda bile gönül rahatlığı içinde hareket edebileceksiniz. Sadece bir telefon kadar yakın olan firmamıza bu konuda güvenmekten çekinmeyiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.