Egzotik Parfüm Ürünleri

Egzotik Parfüm Ürünleri

ABONE OL
28 Kasım 2020 12:04
Egzotik Parfüm Ürünleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kişi ile temas ettiğinde tam bir uyum sağlayabilecek parfüm içeriklerini de sizlere sunabilmenin mutluluğunu duyuyoruz. Parfüm kategorisi içerisinde bulabileceğiniz çeşitli kadın ve erkek parfüm esansı ile rahatlıkla kullanabileceğiniz 1 litrelik şişelerde sizlere sunuluyor. Nanenin kullanım amacı bulunduğu ortamda kişinin enerjisini koruyabilmesini sağlayabilmek ve sindirime yardımcı olmaktır. Oda kokusu, esans veya aromalardan farklı olarak parfümlerin daha kalıcı ve kişiye karakteristik bir özellik katıcı bir özelliği de farklı bir yön olarak bulunur. Bu amaçla üretilmiş olan her bir parfümümüz özel şişesinde sizlere sunuluyor. Parfüm ürün kategorisinde bulabileceğiniz erkek parfümü ürünümüzde; siyah Frenk üzüm yaprağı, Fransız elmaları ve kraliyet ananası, İtalyan bergamotu ürünleri ile birlikte misk, amber, vanilya kokularının bir arada kullanıldığı bir parfüme sahip olabilirsiniz. Yapacak olduğunuz alışverişlerinizi de güvenilir bir ortamda gerçekleştirebilir, kargo yolu ile istediğiniz yere ürününüzü sipariş edebilirsiniz.

Mistik Kokular İle Yaşama Gizem Katın

Kullanmış olduğunuz parfüm yalnızca kıyafet üzerinde uzun süreli bir kalıcılık sağlamıyor. Her bir koku içerisinde farklı bir mimari tasarım ve aroma içerir. 1 litrelik şişe içerisinde muhafaza edilen million marka erkek parfümü içerisinde; greyfurt, nane, odunsu kokular, bambu oda kokusu, Kehribar, Gül ve tarçın bitkilerinden özdeşleşmiş bir içerik sunar. Erkek parfümleri dışında bayan parfümleri de şişe tasarımlarında oldukça ilgi çekiyor. Victoria secret ürün kodlu Fransız marka ve ithal üretim Opaq kimya tarafından üretilen parfüm esansı yaymış olduğu Nilüfer, orkide, sandal ağacı kokularının yanı sıra mandalina çiçeği, böğürtlen, kivi ve portakal meyveleri ile birlikte harmanlandığında oldukça kaliteli ve güzel bir koku sizlere sunuyor. Parfüm kategorimiz içerisinden birbirinden farklı aromatik içeriklere sahip ürünlerimizi inceleyebilir ve kısa sürede siteye üye olarak sipariş oluşturabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.