Cs Yıldızı Sitesi

Cs Yıldızı Sitesi

ABONE OL
18 Ocak 2021 16:20
Cs Yıldızı Sitesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Counter Strike oyununu oynamak istediğinizde gelişmiş kontrol panelleri ile optimize edilmiş ve korumalı full modlara ihtiyacınız olacaktır. Half life indir seçeneklerinin de yer aldığı oyun serverlerine ulaşmak için Cs Yıldızı sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Sürekli olarak kendini geliştirmekte olan site cs 1.6 versiyonu ile ilgili de alt yapı desteği vererek oyun severler açısından çok yardımcı olan bir platform olmuştur.

Site üzerinden oyun oynamaya başladığınızda ayrıca forumlara da giriş yapabilirsiniz. Bu formlar üzerinden online oyun esnasında diğer kullanıcılarla sohbet edebilir ve oyun hakkında bilgi paylaşımlarında bulunabilirsiniz. Oyun için gerekli olan steam desteğini kiralayabilir ya da satın alabilirsiniz. İkili paket ve kampanyalı bir şekilde de temin edebiliyorsunuz. Cs yıldızı sitesinde ise fps türü olan bu oyun için lag ihtiyacı olmadan, lossuz olarak en yüksek performansta oynamanız için tüm sistem gereksinimlerini karşılıyor.

Cs Oyunu Modelleri

Cs 1.6 indir versiyonu ile oyun içerisinde birçok yeni model eklentileri ile karşılaşacaksınız. Bunlar teröristler, counter terroristler, bireysel taktikler, oyun haritası, saklanma teknikleri, bomba haritaları, Rush, Sote ve savunma mekanizmalarıdır. Son versiyonu ile oyunu daha da heyecanlı hale getiren yazılımcılar model ve oyun üzerindeki aksaklıkları da gidermiş durumdalar.

Counter strike botlara karşı tek başınıza mücadele verebileceğiniz bir oyundur. Oyunun ana konusu ise dünyanın her bölgesine yayılmış teröristlere karşı anti terör çalışmalarını sürdüren Counter terroristlerin verdiği mücadeledir. Bu zevkli oyun için Cs Yıldızı sitesinden aktif oyuncular içerisine dahil olabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.