Chelsea Frank Lampard’ın görevine son verdi! İlk aday Thomas Tuchel
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Chelsea Frank Lampard’ın görevine son verdi! İlk aday Thomas Tuchel

Chelsea Frank Lampard’ın görevine son verdi! İlk aday Thomas Tuchel

ABONE OL
25 Ocak 2021 19:12
Chelsea Frank Lampard’ın görevine son verdi! İlk aday Thomas Tuchel
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea, teknik direktör Frank Lampard’ın görevine son verildiğini açıkladı.

Chelsea patronu Abramovich konu hakkında yaptığı açıklamada, “Frank Lampard ile mükemmel bir kişisel ilişkim olduğu için ve ona son derece saygı duyduğum için benim için de kulüp için de çok zor bir karardı” dedi.

“CHELSEA’DE HER ZAMAN SICAK KARŞILANACAK”

Frank Lampard’ın Chelsea için büyük bir değer olduğunu dile getiren Abramovich: “Frank Lampard dürüst ve iş ahlakı en yüksek seviyede olan bir adam. Ancak mevcut koşullar altında biz, teknik direktörümüzü değiştirmenin iyi bir karar olduğuna inanıyoruz. Kulüpteki herkes adına, Frank Lampard’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Lampard, Chelsea’nin simgesi ve buradan ayrılması Chelsea’deki değerini asla azaltmayacak, Chelsea’de her zaman sıcak karşılanacak” şeklinde konuştu.

Uzun zamandır görevden ayrılması konuşulan Lampard’ın yerine ise en büyük aday olarak son olarak PSG’de görev yapan Thomas Tuchel’in adı geçiyor. RMC Sport’un haberine göre; Chelsea, PSG ile yolları ayrılan Thomas Tuchel’le 4 senelik sözleşme imzalayacak.

Chelsea Frank Lampard'ın görevine son verdi! İlk aday Thomas Tuchel



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.