Çeşitli ağ alt yapı teknolojileri

Çeşitli ağ alt yapı teknolojileri

ABONE OL
16 Aralık 2020 17:13
Çeşitli ağ alt yapı teknolojileri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İnternetin evlere gelmesi ve işletmelerin internet ve ağ araçlarını kullanabilmesi için çeşitli ağ alt yapıları tercih edilmektedir. Bu ağ alt yapılarından birisi de ADSL teknolojisidir. Bu teknoloji bakır telefon hatları üzerinden veri aktarımı yapmayı hedeflemektedir. Bu teknoloji günümüzde en çok kullanılan bağlantı tipidir.

Bunun yanında daha verimli olan VDSL gibi hizmetler de internet ve ağ erişimi için tercih edilmektedir. Günümüzde kullanılan en hızlı alt yapı Fiber optik teknolojileridir. Bu teknolojinin yanı sıra kablosuz alanda da çeşitli teknolojiler tercih edilmektedir. Farklı ağların birbiri ile haberleşmesi ile Mobile Router gibi teknolojiler ile mümkün olabilmektedir.

ADSL ve diğer ağlar

Kablolu bağlantılar arasında en yaygın ağ teknolojisi ADSL olmakla birlikte değişik özelliklere sahip farklı varyasyonları bulunmaktadır. Aynı zamanda fiber ya da vdsl gibi farklo çözümler de sunulmaktadır. bu tür teknolojiler sayesinde internet bağlantı hızlarının tatmin edici seviyelere ulaştırılması mümkün hale gelmektedir. Mobil ağlar için de 5G Router teknolojileri müşterilerin internet hızlarını üst seviyelere çıkarmaktadır.

Firmamız Ricon mobile olarak müşterilerin ve çeşitli işletmelerin daha güvenli ve hızlı internet erişimi olmasını temin etmek ve daha güvenli ve sağlıklı ağ alt yapıları tesis etmek için donanım cihazları üretmektedir. Nitelikli ürünlerimiz ile müşterilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Sizler de en nitelikli ağ çözümleri için firmamızdan güvenle ve hızlı bir şekilde hizmet alabilirsiniz.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.