Bileklik Tercihlerinize Uygun Bir Seçim

Bileklik Tercihlerinize Uygun Bir Seçim

ABONE OL
6 Temmuz 2021 15:53
Bileklik Tercihlerinize Uygun Bir Seçim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Almak istediğiniz bir bileklik için yapacağınız araştırmalarda karşınıza çıktığı anda fikrinizi kendine sabitleyecek olan ve çokça beğeneceğiz bir duruşa sahip olan 14 ayar altın halep bileklik, oldukça naif ve şık bir parça. Çoğu giyim tarzına uyum sağlayabilecek olmasının yanı sıra naif duruşunun kendine kattığı güzellikle de bileğinizde oldukça hoş duracak şekilde Bayar Gold adı altında üretimi yapılmış ve satışa sunulmuştur.

Bunun yanı sıra kendinize değil de sevdiklerinize de alabileceğiniz, onların bileğinde sizi hatırlatacak bir anı olarak kalabilecek olan bu bileklik, duruşu ile hem gösterişten kaçınmayı hem de gözlerin üzerine sabitlenmesine neden olacak bir parça şeklinde.

Bileklik Tercihiniz Bayar Gold İçerisinden

Halep bileklik, isminden de belli olduğu üzere 14 ayar altın bulundurmaktadır ve içerisindeki altının ağırlığı da 2,40 gram şeklindedir. Ürünü alırken bu bilgiler size sunulmakta ve ürün detaylı şekilde, merak ettiklerinizin hepsini tüketerek anlatılmaktadır. Bileğinize ya da hediye olarak aldığınız kişinin bileğine göre ayarlanabilir olmasının yanı sıra standart olarak belirlenen ölçüsü de on sekiz ile on dokuz santim arasında yer almaktadır.

Ürün satın alma işlemlerinden sonra size gelene kadar ki dönemde de herhangi bir çalınma ya da kaybolma durumlarına karşı önlem almak amaçlı sigortalanmaktadır. Bu da aslında bizim yaşayabileceğimiz bir çok sıkıntı ve stresin de uğraşmak zorunda kalmamızın da önüne geçmektedir.

Kaynak: https://www.bayargold.com/urun/telkari-boncuklu-orta-kalin-halep-bileklik

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.