Beklenmedik kaza! Ivanka Trump sörf tahtasıyla oğlunun yüzüne çarptı
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Beklenmedik kaza! Ivanka Trump sörf tahtasıyla oğlunun yüzüne çarptı

Beklenmedik kaza! Ivanka Trump sörf tahtasıyla oğlunun yüzüne çarptı

ABONE OL
14 Mayıs 2021 23:25
Beklenmedik kaza! Ivanka Trump sörf tahtasıyla oğlunun yüzüne çarptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1
Babası Donald Trump, ABD başkanı olduğu sırada, onun danışmanlarından biri olan eşi Jared Kushner ile birlikte ülke yönetiminde aktif görev alah Ivanka Trump, geçen Pazar gününü Miami’de plajda geçirdi. Genç kadın, bütün gün denizin ve güneşin keyfini çıkardı. Bu arada tüm aile bir hocadan özel sörf dersi de aldı.

2
Ivanka Trump, hoca eşliğinde önce sörf tahtasının üzerine uzanarak dalgalara meydan okudu. Daha sonra da tahtanın üzerinde ayakta durmayı öğrendi. Ivanka Trump, başlarda da gayet iyi gidiyordu. Fakat sonra hiç beklemediği bir kazayla eli ayağı boşaldı.
3
Ivanka Trump, sörf tahtası üzerinde ilerlerken, kendi sörf tahtası üzerinde çalışan beş yaşındaki oğlu Theo’ya doğru yaklaştı. Hızını ve yönünü ayarlayamayan Trump’ın sörf tahtası bir anda Theo’nun yüzüne çarptı.
4
Küçük çocuk neye uğradığını şaşırırken, Ivanka Trump da büyük bir paniğe kapıldı. Genç kadının yaşadığı dehşet yüz ifadesine de yansıdı. Fakat bir süre sonra Theo’nun herhangi ciddi bir yara almadığı ortaya çıkınca Ivanka Trump ve Jared Kushner rahat bir nefes aldı.
5
Ivanka Trump ve Jared Kushner, günün geri kalanında üç çocuklarıyla birlikte sörf yapmak için çabalamayı sürdürdü. Bu kazayı hafif atlatan ailenin yüzünden gülücükler eksik olmadı.
6
jared Kushner ile Ivanka Trump, 2009 yılında evlendiler. Çiftin, Arabella, Theodore ve Joseph adında üç tane çocuğu bulunuyor. ABD’nin önde gelen iş insanlarından biri olan Charles Kushner’in oğlu olan Jared Kushner, tıpkı babası gibi bir emlak yatırımcısı ve girişimci. Kushner, ABD Başkanı olduğu dönemde Donald Trump’ın danışmanları arasında yer alıyordu.
7

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.