Ayna Sektöründe Başarılı Genç Bir İsim Fatih Arslan

Ayna Sektöründe Başarılı Genç Bir İsim Fatih Arslan

Dekorasyonda küçük ama etkili dokunuşlar için pek çok kişinin tercihi aynalar oluyor. Bu tercihe profesyonel bir boyut kazandıran Fatih Arslan ise, Ayna Merkezi isimli işletmesi ile geniş çaplı üne kavuşmuş durumdadır.

ABONE OL
27 Ekim 2022 17:28
Ayna Sektöründe Başarılı Genç Bir İsim Fatih Arslan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dekorasyonda küçük ama etkili dokunuşlar için pek çok kişinin tercihi aynalar oluyor. Bu tercihe profesyonel bir boyut kazandıran Fatih Arslan ise, Ayna Merkezi isimli işletmesi ile geniş çaplı üne kavuşmuş durumdadır. Yaşam alanlarını aydınlatması ve küçük alanları daha geniş göstermesi gibi etkilerinin yanı sıra, insan psikolojisini de etkilediğini belirten Arslan, aynalardan verimli nasıl yararlanılır sorusunu her fırsatta yanıtlıyor.

Başarısını Türkiye sınırları dışına çıkaran Fatih Arslan, aslında grafik tasarımcısı olan, ancak baba mesleği olan işletmeciliği sürdürmeye devam eden başarılı bir girişimcidir. Tasarımları ile sektöre ciddi anlamda yön veren bir isim olarak, istikrarlı duruşu ve müşteri memnuniyeti ile adından sıkça söz ettiriyor.

Ayna Merkezi Nerededir?

Ayna kadın erkek her yaştaki bireyi güzelliği ve şıklığı ile etkisi altına alan eşyalardan biridir. Bunun önemini bilen ve tasarımlarını bu doğrultuda hazırlayan Fatih Arslan, İstanbul Ümraniye’de bulunan mağazasında ayna tasarımı hizmeti vermeye devam ediyor.

Evlerde ya da iş yerlerinde ayna seçerken sıradan seçimler yerine, etkileyici ve yüksek faydalı bir modeli tercih etmek için pek çok kişi Ayna Merkezi’nin yolunu tutuyor. Mütevazi ve güler yüzlü kişiliği ile dikkat çeken Arslan, sosyal medyayı başarıyla kullanan ve hedef kitlesine ulaşan genç bir isimdir. Bu sayede takipçiler evlerine ayna alırken nelere dikkat etmeleri gerektiğini çok iyi biliyor ve ona göre seçimler yapıyor.

Fatih Arslan’nın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.