ATAWİCH SINIRLARI AŞAN MENÜSÜ İLE LEZZETİ SUNMAYA DEVAM EDİYOR

ATAWİCH SINIRLARI AŞAN MENÜSÜ İLE LEZZETİ SUNMAYA DEVAM EDİYOR

Atawich Tüm Fastfood Ürünlerini Bir Arada Tutan Geniş Menü Çeşitliliği İle Pazarda ki Rekabette Öne Çıkmayı Hedefliyor

ABONE OL
16 Haziran 2022 15:53
ATAWİCH SINIRLARI AŞAN MENÜSÜ İLE LEZZETİ SUNMAYA DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm aile fertlerinin kendisine uygun bir lezzet bulabileceği bir yemek atmosferi yaratmaya çalışan Atawich gençlere de uygun fiyatlı lezzetli ve doyurucu menüleri ile hitap ediyor. Türk fastfood sektörü içerisinde zincir markalar arasında yaşanılan yüksek rekabet, farklı lezzet seçeneklerinin ortaya çıkmasına ortam hazırlıyor. Bu rekabet bir yandan sektörün gelişmesine imkân tanırken bir yandan da müşteriye sunulan hizmet kalitesinin artmasına, ürünlerin ise lezzet, doyuruculuk ve kalite odaklı dönüşümünü zorunlu kılıyor. Fastfood yemekleri bir kitlenin vazgeçilmezi iken bir başka kitlenin ise gizli zevki ya da ödül yemeği olarak önümüze çıkıyor. Ayrıca zamanla değişen yeme alışkanlığı ve farklı lezzet anlayışı işletmelerde menü değişikliğine sebebiyet veriyor.

Nereden bakarsanız bakın genel olarak toplumun tüm kesimine hitap eden bir yemek zevki sunan fastfood sektörünün Türkiye’deki gelişimi yapılan yeni yatırımlar ile sürüyor. Ortadoğu fastfood pazarında liderler arasında yer alan Atawich’in Türkiye operasyonları 2021 yılı itibari ile başladı. Cadde ve AVM konsepti şube yapısı ile 2022 yılsonuna kadar 45 şube hedefi ile yola devam Atawich’in 20 yıldan bu yana edindiği deneyimi Türkiye için yeni stratejiler doğrultusunda kullanıyor. Şirket politikası gereği “Mutlu Müşteri, Mutlu Çalışan ve Mutlu Franchise” mottosu ile işletme süreçlerini stratejik planı doğrultusunda yöneten Atawich, Türkiye’ye yaptığı devasa yatırım planı ile hem pazarda markasını öne çıkarıyor hem de açılacak yeni şubeleri, fabrikası ve genel merkeziyle büyük bir istihdam yaratıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.