Arzum OKKA Dünya Cezve ve İbrik Şampiyonası’nda  yarışan Deniz Tombuloğlu’na sponsor oldu
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Arzum OKKA Dünya Cezve ve İbrik Şampiyonası’nda yarışan Deniz Tombuloğlu’na sponsor oldu

Arzum OKKA Dünya Cezve ve İbrik Şampiyonası’nda yarışan Deniz Tombuloğlu’na sponsor oldu

Arzum OKKA, Dünya Cezve ve İbrik Şampiyonası’nda yarışan ünlü barista Deniz Tombuloğlu’na sponsor oldu. World of Coffee festival alanında kurulan Arzum OKKA standına uğrayanlar Arzum OKKA ürünleriyle yapılmış tam kıvamında, bol köpüklü Türk kahvesinin tadına vardı.

ABONE OL
30 Temmuz 2022 14:53
Arzum OKKA Dünya Cezve ve İbrik Şampiyonası’nda  yarışan Deniz Tombuloğlu’na sponsor oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arzum OKKA, Avrupa’nın önde gelen kahve fuarlarından biri olan World of Coffee (WOC) etkinliği çerçevesinde düzenlenen Dünya Cezve ve İbrik Şampiyonası’nda yarışan ünlü barista Deniz Tombuloğlu’na sponsor oldu. Cezve ve İbrik Türkiye takım formasında logosu ile yer almaktan gurur duyan Arzum OKKA, World of Coffee festival alanında kurduğu stantta, misafirlerine benzersiz lezzette Türk kahvesi ikram etti. 23-25 Haziran’da İtalya’nın Milano kentinde gerçekleşen etkinlikte Arzum OKKA standına uğrayan katılımcılar, Arzum OKKA ürünleriyle yapılmış tam kıvamında, bol köpüklü Türk kahvesinin tadına varmanın yanı sıra Arzum OKKA Ailesi’nin farklı ihtiyaçlara cevap veren Türk kahvesi makinelerinin gelişmiş teknolojilerini inceleme ve deneyimleme şansını elde etti. Dünya Cezve ve İbrik Şampiyonası’nda yarışan yarışmacılar kendi ülkelerinin kültürüyle hazırladıkları kahvelerle yarıştılar. Şampiyonada Türk kahvesi kültürünü ve geleneksel Türk kahvesi pişirme yöntemini gözler önüne seren Deniz Tombuloğlu, performansıyla büyük ilgi gördü.

 

“Genç yeteneklere desteğimizi sürdüreceğiz”

 

Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, 600 yıllık Türk kahvesi kültürünü dünyaya yaymayı kendilerine misyon edinen bir şirket olarak World of Coffee etkinliğinde bulunmaktan ve gördükleri ilgiden dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. ‘Dünyaya Türk Kahvesini Sevdiren Marka: Arzum OKKA’ sloganıyla Türk kahvesi kültürünü farklı ülkelere taşıdıklarını hatırlatan Kolbaşı sözlerini şöyle sürdürdü: “Türk kahvesi keyfini daha çok insana yaşatabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunun için dünyanın pek çok noktasındaki festival ve özel etkinliklere katılarak Türk kahvesi severlerle buluşuyoruz. Dünya Cezve ve İbrik Şampiyonası gibi etkinliklerin kadim kültürümüzün tanıtılması için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Biz de bu fırsatı değerlendirerek genç yetenek Deniz Tombuloğlu’na sponsor olduk. Deniz’in yarışmada gösterdiği performans gerçekten de çok etkileyici ve gurur vericiydi. Bundan sonra da bu tür organizasyonlarda yer alacak genç yetenekleri desteklemeyi sürdüreceğiz. Türk kahvesi lezzetini tüm dünyaya taşıyacağız.”

 

 

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Hakkında:

Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum, 55 yıllık sektör birikimiyle ‘Sen dokunursun değişir dünya’ mottosuyla tasarladığı ürünleriyle, güvenilir ve yenilikçi bir marka. Türkiye ve dünyada, gıda hazırlama, pişirme ve kızartma, sıcak içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım, ütü olmak üzere 6 farklı ürün kategorisinde 650 ürünüyle milyonlarca kişiye satış gerçekleştiriyor. Türkiye’de ilklere imza atarak küçük ev aletleri sektörüne yön veren Arzum, tasarım ve inovasyonu vazgeçilmezi olarak görüyor. Bu vizyon ile, ulusal ve uluslararası birçok yarışmada prestijli ödüllerin sahibi olan Arzum aynı zamanda Arzum OKKA markasıyla Türk kahvesi kültürünün dünyaya yayılımını da misyon edindi. Doğrudan fincana servis, közde pişirilme ve kendi kendini yıkayabilme özellikleriyle dünyanın her yerinde ideal lezzetler sunan Arzum OKKA’lar, Türk kahvesinin globalleşme serüvenine makineli çözüm oldu. 2019’un ilk yarısında Ducati birlikteliği ile ses getiren, tasarım ve performansın buluştuğu bakım serisi Ducati by Arzum ile erkeklerin kişisel bakımında da vazgeçilmez olan Arzum, bu pazarda büyümek için çalışmalarını sürdürüyor. 2020’nin son aylarında gerçekleşen ve rekor talep gören halka arz ile gücüne güç katan Arzum, dünya markası olma hedefiyle yeni başarılara imza atma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.